Talsu Autotransports - Slikts serviss

Vēlējos, pazvanīt dispečeram, lai izteiktu sūdzību, sazvanīt bija izvēle, kuram pilsētas dispečeram vēlos pieslēgties, izvēlējos Jelgavu, jo sūdzība bija saistīta ar maršrutu uz Jelgavu. Pacēla vīrietis, kad iesaku teikt savu nākamo, man vienkārši atcirta, ka es ne tur esmu pazvanījusi un nometa klausuli. Pazvanīt Talsu dispečeram, man atbildēja laipna dispečere un diemžēl nespēja man palīdzēt, bet izskaidrojot, ka Jelgava bija ignorējoša, atbilde, tā tā Jelgava dara. Kam jums dispečeru Jelgava, kas ir neadekvāti pret klientiem? Pēdējo reizi izmantoju Talsu autotransporta pakalpojumus.

A

( ( ͡❛ - ͡❛) 3 st atpakaļ

rakstiet sūdzību uz info @ autotransports.lv .Lielas jēgas no tā nekādas nebūs, bet vismaz Jums vieglāk paliks, kad būsiet izteikusies.