SS Buve - Krāpšana
Sūdzība par SIA “SS-BŪVE” un Sergeju Štālu
Vēlos dalīties ar savu pieredzi saistībā ar SIA “SS-BŪVE” un tās direktoru Sergeju Štālu no Valmieras. Uzņēmuma mājaslapa: www.gulbuves.lv.
SIA “SS-BŪVE” man uzbūvēja koka/guļbūves māju. Diemžēl jau aptuveni pēc gada mājai parādījās nopietnas problēmas – koks sāka pūt un konstrukcijas sāka plaisāt un lūzt. Mana izpratne par situāciju ir tāda, ka mājas būvniecības un/vai izmantoto materiālu kvalitāte nav bijusi atbilstoša.
Kad vērsos pie Sergejs Štāls un mēģināju panākt, lai konstatētās problēmas tiktu novērstas, pretimnākšanu un reālu risinājumu nesaņēmu. Pēc problēmu konstatēšanas saziņa faktiski nenotika, un uz manu situāciju netika pienācīgi reaģēts.
Īpaši nepatīkami ir tas, ka uzņēmums publiski sevi pozicionē kā kvalitatīvu guļbūvju būvētāju un savā mājaslapā uzsver kvalitāti un garantiju. (Guļbūves) Taču mana personīgā pieredze ar uzbūvēto māju ir pilnīgi pretēja.
Rezultātā: māja pēc aptuveni gada sāka bojāties, koks sāka pūt, konstrukcijas sāka lūzt, bet atbildīgu risinājumu no būvnieka puses saņemt neizdevās.
Šo informāciju publiskoju, lai brīdinātu citus cilvēkus, kuri apsver iespēju pasūtīt māju no SIA “SS-BŪVE”. Pirms līguma noslēgšanas ļoti iesaku rūpīgi pārbaudīt uzņēmuma iepriekšējos objektus, līguma garantijas nosacījumus, izmantotos materiālus un paredzēt neatkarīgu būvniecības ekspertīzi.
Manā rīcībā ir dokumenti, sarakste un fotogrāfijas, kas apliecina iepriekš minētos apstākļus.
Ja nepieciešams, esmu gatavs sniegt papildu informāciju un pierādījumus par konkrēto objektu un konstatētajiem defektiem.