Skyhouse. Riga, Penthouse Zepniekkalns - Obmān, slikts serviss, elektroapgādes pārtraukumi, privātuma pārkāpums
Mēs īrējām penthausu Skyhouse caur viņu oficiālo mājaslapu. Ieradāmies ap 15:00, ieslēdzām klusu mūziku, kā tika atļauts līdz 22:00. Vēlāk mūsu draugi atveda ēdienu un uzreiz aizgāja. Palikām tikai atļautais viesu skaits.
Pēkšņi bez brīdinājuma tika atslēgta elektrība. Sazinājāmies ar īpašnieku, kurš pieprasīja 15 minūtēs atstāt īpašumu. Mēs tobrīd jau bijām džakuzi, un īpašnieks bez jebkāda brīdinājuma ienāca dzīvoklī pa citu ieeju. Tas ir nepieņemami.
Mēs paskaidrojām, ka draugi tikai atveda ēdienu. Viņš sāka prasīt papildus 200 eiro, bet beigās piekrita 50 eiro skaidrā naudā.
Vēlāk, ap pusnakti, elektrība atkal tika atslēgta, lai gan visi bija mierīgi. Īpašnieks apgalvoja, ka “kaimiņi sūdzas”, lai gan skaļuma līmenis bija minimāls. Viņš atkārtoti pieprasīja izbraukt 15 minūtēs, atsakoties atkal ieslēgt elektrību.
Mēs bijām spiesti naktī pamest īpašumu, bez iespējas atrast citu dzīvesvietu. Īpašnieks mūs novēroja ar kamerām bez brīdinājuma, atsaucoties uz “sensoriem”, kas ir privātuma pārkāpums.
Skyhouse tiek reklamēts kā atpūtas vieta, bet pat sarunāties tur nedrīkst. Šī bija viena no nepatīkamākajām pieredzēm, kāda jebkad piedzīvota.
Nekad neiesaku šo vietu.