Skandi Motors - Slikts serviss
Šī bija mana pirmā vizīte pēc automašīnas iegādes pirmais ikgadējais servisa apmeklējums. Atbraucu uz apkopi un informēju servisu par visiem tehniskajiem jautājumiem, kas mani satrauc. Diemžēl saņēmu paviršu un neieinteresētu attieksmi man tika pateikts, ka lielākā daļa no minētajām problēmām esot “nenozīmīgas”, un faktiski nekas netika risināts pēc būtības.
Pēc apkopes parādījās jauna problēma bremzes sāka čīkstēt, lai gan pirms vizītes servisā šādas problēmas nebija.
Papildus tam, pēc lietus pasažiera durvīs sūcas ūdens, un uz sliekšņa veidojas peļķe. Par šo informēju salona pārstāvi, taču saņēmu atbildi, ka ar to neko nevarot izdarīt.
Vēl viena problēma ir regulāra kļūda saistībā ar cieto daļiņu filtru, kas parādās aptuveni reizi mēnesī. Arī šajā gadījumā netika sniegti nekādi ieteikumi vai risinājumi.
Tāpat novēroju vibrāciju kustības sākumā pēc ilgākas stāvēšanas (piemēram, pa nakti) iedarbinot dzinēju un uzsākot braukšanu, automašīna pirmajos 5–10 metros raustās. Par šo tika atbildēts, ka to nav iespējams pārbaudīt un nekas netiks darīts.
Kopumā saņēmu atbildi, ka ar problēmām nodarbosies tikai tad, kad “kaut kas sāks grabēt vai atdalīties”, kas, manuprāt, nav pieņemama attieksme pret klientu.
Manuprāt, vadībai būtu jāpievērš nopietna uzmanība darbinieku attieksmei pret klientiem. Cilvēki iegādājas dārgas automašīnas un sagaida kvalitatīvu apkalpošanu, nevis situāciju, kurā jūtas nenovērtēti un aizbrauc ar tām pašām problēmām, ar kurām ieradās.
Šādā gadījumā būtiski cieš gan salona, gan zīmola reputācija, jo klients paliek neapmierināts ar sniegto servisu. Diemžēl mana pieredze bija negatīva, un šobrīd varu teikt, ka nākotnē vairs neizvēlēšos Skandi Motors Liepāja pakalpojumus un arī neieteikšu tos citiem.
Papildus tam apsveru iespēju pēc iespējas ātrāk pārdot iegādāto automašīnu, jo mana pieredze nav attaisnojusi sākotnējās gaidas.
Diemžēl manas gaidas netika attaisnotas, un pieļauju, ka neesmu vienīgais klients ar līdzīgu pieredzi.