SILS SIA - Krāpšana
Tika nodots trimmeris uz apkopi darbnīcā sia "SILS" pieņēmējs pieņēma un teica ka pēc 6 mēnešiem būšot gatavs zvanīšot. Pēc sešiem netika neviens nezvanījia, tad devos uz darbnīcu tur atbilde bij ka neesot gatavs būšot tik nākamgad. Nākamgad aizbraucu atbilde bij ko es braucot kamēr nav zvanīts. Devos prom gaidīju zvanu. Netika ne zvanīts ne īsziņas sūtītas. Devos uz darbnīcu man atkal paziņoja ka jāgaida vēl trīs gadi, jo esot darba daudz un es neesmu vienīgais kam jāgaida. Tad sāku uzstāt cik vēl ilgi manam trimmerim jātaisa apkope? Uz ko man servisā atbildēja lai tinoties ja uzstāšu vispār neko nedabūšu un man ar varu gribēja atņemt servisa nodošanas kvīti, kas viņam nesanāca. Pēc šī gadījuma zvanīju uz sia Sils biroju un izklāstīju servisu nodaļas priekšniekamPēterim par situāciju uz kuru viņšs atbildēja ka visu noskaidrošot lai atsūtot epastā kvīti. Tā arī izdarīju. Uz kuru saņēmu atbildi pēc divām nedēļām. Teksts Īrijā: sakarā ar to ka mana manta nostāvēja servisā 8mēnešus netiek atgriezta neskatoties uz to ka nebij veikta apkope. Un esot pārdota lai veiktu zaudējumu segumu par izdarīto apkopi. Mans trimmeris ir 1000(tūkstoš) eiro vērts un tika segti zaudējumi. Vai tad tā rīkojas diezgan liels uzņēmums vai arī uz to viņi dzīvo un paplašinās. Tā ir tīrā krāpniecība un mantas piesavināšanās. Neiesaku cilvēkiem vest uz šo uzņēmumu remontēt savu mantu.