SIA"LCV" LaboCenuVeikals - nav garantija, nievājoša attieksme
Labo Cenu Veikalā Iegādājos trīs preces. Bezvadu kustības detektoru uz baterijām. Strādā daļēji. Pats ieslēdzas kad ir atslēgts nopīkst un nostrāddā signāls. Pēc trīs dienu lietošanas sapratu,ka bezjēdzīgs pirkums, jo labuma nekāda. Baterijas kas tika iegādātas turpat pēc divām nedēļām bija tukšas, kaut ierīci nelietoju. Lielākā kļūda bija iegādāties šajā veikalā datora krēslu. Tas ka salūza muguras balsta kronšteins bija gaidāms, jo metāla konstrukcija ir trausla un drīzāk paredzēta kaķa svaram. Sūdzība netik daudz par preces kvalitāti, bet gan par veikala darbinieka attieksmi. Nievājoša, izsmejoša. Pārdevējs ar ņirdzīgu skatienu, acīs skatoties, pārliecinošā manierē liek saprast - man neko nepadarīsi. Saņēmu no veikala atzinumu kuru parakstīja pārdevējs, bet it kā esot izskatījis viņu garantijas meistars. Ne uz uzņēmuma veidlapas, ne meistara vārds, ne pārdevēja vārds. Diemžēl man nav čeks par pirkumu, jo tādu nedod ja iegādājoties preces vēlaties saņemt atlaidi, bet ir uz lapiņas uzrakstīts iegādāto preču saraksts un datums un uzņēmuma spiedogs. Nekad neiepērcieties šajā veikalā, lai pēc tam nav jāpiedzīvo veikala darbinieka uzspļaujošā attieksme.