SIA ZOO centrs - Krāpšana, kas saistīta ar garantijas gadījuma atteikšanu
IESNIEGUMS
Es, Andrejs Jagoda, vēlos vērsties Patērētāju tiesību aizsardzības centrā ar sūdzību par SIA Zoocentrs, kas atrodas Rīga, Vienības gatve 109
2024. gada 7.decembrī tika iegādāts akvārijs Tetra starter line Led 80l par 169 eiro, kā arī aksesuāri minētajam akvārijam, kopējā čeka summa - 250.50 eiro. Diemžēl akvārija Led apgaismojumam iestājās garantijas gadījums jau 15.06.2025
19.06.2025 veikalā DinoZoo t/c Alfā uzrakstīju iesniegumu par Led apgaismojuma apmaiņu. 02.07.25 saņēmu e-pastu ar diviem fotoattēliem, kur redzami mehāniski bojājumi uz vada un uzņēmuma atteikumu apmainīt preci.
Es apgalvoju, ka, tad kad Led lampa tika nodota veikala darbiniekiem, bojājumi tur nebija. Es apgalvoju, ka tas ir garantijas gadījums un tieši šiem akvārijiem apgaismojums ir sliktas kvalitātes. Es apgalvoju, ka tā ir kondensāta lampas iekšpusē vaina. Es apgalvoju, ka manās mājās notika īssavienojums un izdega korķa pamatne. Tika izsaukts elektriķis, lai problēmu novērstu. Pēdējā lieta, kuru es apgalvoju - SIA ZOO centrs darbinieki paši pakļauj defektīvu preci mehāniskajiem bojājumiem, lai būtu iemesls garantijas gadījumu atteikt.
Pamatojoties uz Patērētāju tiesību aizsardzības likumu, lūdzu PTAC izvērtēt situāciju un sniegt atzinumu par uzņēmuma rīcības atbilstību normatīvajiem aktiem.
Atteikuma pamatojums.
Kas ar tiem kodumiem? Jums ir mājās kāds dzīvnieks vai nav?