SIA ROAR AG - Krāpšana
Potenciālais darba devējs piedāvā darbu Austrijā pa desmit euro stundā neto , viss tika sarunāts ar izbraukšanas dienu . Bet situācija mainījās kad uzdevu jautājumu par darba līgumu . Jautāju kā es saņemšu darba līgumu , uz ko atbildē saņēmu ka būs jāizbrauc no rīta , bet neviens vārds nebija par līgumu . Pateicu ka es nekur nebraukšu,ja nebūs darba līgums . Izlasīja manis teikto un klusums , neviens vārds nebija par to kā ar līgumu būs , protams ka nekāda braukšana nenotika.
Secinājums ir šāds : paņem dokumentu bildes no potenciālā darbinieka , sakot ka tas ir vajadzīgs grāmatvedībai ,bet nekādu līgumu neatsūta lai varētu parakstīt un nesaka pilnīgi neko ,kā saņemsi līgumu , vispār klusums. Tad to var saprast tā , vai nu cilvēku datus piesavinās,solot darbu kas itkā neesot . Un noteikti ja nav darba līguma ,tad jau nodokļus var nemaksāt un nevarēsi pierādīt ka esi strādājis ,jo nav darba līguma , beigās vēl uzmetiens nagļakā būs , pateiks ka jūs pie mums neesat strādājis ,jo jums nav darba līguma ar mūsu kompāniju.
Tādēļ esiet uzmanīgi un nesūtiet savus datus kompānijām tāpat vien , ja līguumu slēdz ,tad brauciet uz vietas vienmēr parakstīt , jo nekad nevar zināt ko ar jūsu datiem kāds var iesākt.
pareizi darīji, viņi varbūt tevi atdotu verdzībā