SIA Jeļenas Daņilovas veselības veicināšanas centrs - Slikta attieksme Prest personāla darbu

Vēlos dalīties ar svarīgu pieredzi, kas joprojām sāp un rada netaisnības sajūtu.
Es strādāju pie Eļenas Danilovas Veselības centrā (Rēzeknē). Strādāju daudz — no rīta līdz vakaram, ar pilnu atdevi.
Visu šo laiku man mēnešiem ilgi nemaksāja algu. Kad maksāja — tie bija niecīgi daļēji maksājumi bez paskaidrojumiem.
Turklāt nauda, ko pacienti maksā centram, netiek izmaksāta darbiniekiem.
Līdz šim man joprojām paliek neizmaksāta ievērojama summa, bet centra īpašniece Eļena Danilova atbild tikai ar tukšiem attaisnojumiem.
Vēl viena problēma — darbiniekiem tiek uzspiesta mācīšanās Krievijas psihosomātiskās skolas programmā. Ja darbinieks tam nepiekrīt, tiek draudēts ar atlaišanu.
Es ilgi klusēju — cerībā uz cieņu, taisnīgumu un kompromisu. Taču vairs nevēlos klusēt.
Rakstu šo ziņu, lai citi speciālisti, it īpaši jaunie masieri, fizioterapeiti, neiekļūtu tajā pašā slazdā. Lai zinātu, ka aiz skaistām runām var slēpties vienkārša necieņa pret citu darbu.
Cieņa sākas ar godīgu atalgojumu, nevis solījumiem un vilcināšanos.
📌 Ja arī tu esi saskāries ar līdzīgu situāciju — raksti. Varbūt mēs neesam vieni.

V Versaļa 4 st atpakaļ

Arī es esmu strādājusi pie Jeļenas Danilovas SIA"Jeļenas Daņilovas Veselības veicināšanas centrā" un pilnībā apliecinu iepriekš teikto. Ilgstoši netika maksāta alga, neskatoties uz pilnu darba slodzi. Vadība sniedza tikai solījumus un atrunas. Tika piespiesti apšaubāmi "psihosomatikas kursi", bez jebkāda profesionāla vai juridiska pamata.

Šobrīd ir iesniegti dokumenti tiesā par nenomaksāto atalgojuma piedziņu. Bijušie darbinieki jau gatavi sadarboties ar atbildīgajām institūcijām un sniegt papildu informāciju.

Brīdinu citus speciālistus — aiz skaistiem vārdiem šeit slēpjas klaja necieņa pret darbinieku darbu.