SIA "AUTO NOMA V" - Slikts serviss

Vēlējāmies nomāt kemperi. Apzinājāmies, ka esam sākuši meklēt par vēlu (2 nedēļas pirms plānotā brauciena), tomēr cerība nebija zaudēta. Sazinājāmies zvanot uz mājaslapā norādīto tālruni. Tur kungs palūdza mums nosūtīt vadītāja apliecību un pasi, tad nosūtīšot info vai ir kāds pieejams. Jau šķietami aizdomīgi, ka jānosūta dati par sevi pirms vispār zinām vai varēsim nomāt no uzņēmuma, bet nu labi.. (iespējams uzņēmums mēģina sevi pasargāt). Tad pēc kāda laiciņa tika atsūtīta ziņa, ka ir pieejams kemperis. Uz jautājumu, kādas ir tālākās darbības, lai tiešām uz noteiktajiem datumiem iegūtu kemperi mūsu rīcībā, bija klusums.. Tika vairākas reizes zvanīts, rakstīts, bet tikām ignorēti. Manuprāt, ja nav pieejams kemperis vai kaut kas ir mainījies, tad ir jādod ziņa, savādāk joprojām esam neziņā. Ļoti neforša attieksme.

A

LVDebill 5 st atpakaļ

14. Jūnijs īpaša un superīga diena. Lūzer0-komentātora Kraslavieša nac*k ģn*du ģimenīte tika kauta nost un lopu vagonā sūtīta uz kautuvi!

M miša.petuhalius 48 min atpakaļ

Gandon prasnulsja

M miša.petuhalius 47 min atpakaļ

voņučka

Hardstyle Baby 29 min atpakaļ

Gandon prasnulsja... А Ты вроде и не спал, салоёб.

Hardstyle Baby 5 st atpakaļ

Šlesers mūsu otrs tēvs!

Hardstyle Baby 5 st atpakaļ

Фуу, колбасами воняет...

M miša.petuhalius 46 min atpakaļ

U tjebja ņet, no vrot berjoš za beļaš

От Твоей мамки научился!

GAYAZOV$ BROTHER$ 5 st atpakaļ

Pie visa vainīga Veronika Rudzinska. Viņa pat Facebookā slēdza profilu un iespēju rakstīt/pievienot draugos.
Vienīgājs variants ko var dārīt, sūdzēties uz viņas profilu. (Mest strikes profilam.)

M miša.petuhalius 43 min atpakaļ

Kak devočke s taboi ņepovezlo, hrjak!

Hardstyle Baby 4 st atpakaļ

^_^

M miša.petuhalius 42 min atpakaļ

končenij

Hardstyle Baby 29 min atpakaļ

Конченный, это Твой отец. На зоне пробитый. Порванная королева.

M miša.petuhalius 21 min atpakaļ

Kak salti targujetsa, mamin biznesmen maņjačella, katorij pridumal što ženatij

Hardstyle Baby 20 min atpakaļ

Салтами торгуется так же прекрасно, как и Твоя мамка своей вагиной. Спрос примерно одинаковый.