www.sudzibas.lv Sanita Pupiņa & Aija Z. Sliktas un graujošas pārrunas, kas grauj manu uzticību

Sanita Pupiņa & Aija Z. - Sliktas un graujošas pārrunas, kas grauj manu uzticību

Sveiki!
Vēršos pie jums ar sūdzību pret 2 darbiniekiem Kalnciemā!
Ir tā, ka mani par ne par ko sauc uz pārrunām un nelaiž mani brīvībā! Man uzdod netīrus jautājumus, bet es klusēju, neļauj man izteikt viedokli. Es saku, ka no 3. līdz 2. stāvam jātīra gaiteņa trepes, bet darbinieki uzstāj uz to, ka no 2. līdz 1. stāvam jātīra gaiteņa trepes.
Es nemazgāšu trepes, man vienalga. Bet, kad strīds noveda mani līdz situācijai, kad ir jāšķiras, man izteica neglaimojošu sodu - mutvārdu aizrādījumu! Pie velna! Nedzīvošu vairs pie jums!

krāslavietiss 15 st atpakaļ

Aprūpes nama puika. Ej, izguli pēcpusdienas diendusu. Atkal lamāsies aprūpētājas un tu rakstīsi, ka tev draudēja tralalelo tralala haizivs.

Kaspars Bariss 10 st atpakaļ

Ko tu stāsti?

krāslavietiss 4 st atpakaļ

Tu taču biji mr jetijs? Kā jūs tur ar čomu viens otru solījāt sabučot?

D desumaize 10 st atpakaļ

tgd kalnciemā...