Rīgas Namu Pārvaldnieks – nekompetents darbinieks, bezdarbība. - Slikts serviss

SIA Rīgas Namu Pārvaldnieka darbinieks, nama pārvaldnieks Andris Čivčišs, absolūti nekompetenta persona, vissliktākais RNP darbinieks ar ko ir bijusi saskarsme. Situācija: dažu mēnešu laikā mana dzīvokļa siena ir mitra dēļ plūstoša ūdens no augšējā dzīvokļa. Tika rakstīti iesniegumi e-parvaldnieks.lv portālā un uz RNP e-pasta adresi, dažas reizes atbrauca santehniķi. Problēma netika atrisināta, zvanu Andrim Čivčišam, lai saprastu, kas notiks tālāk. Mani gaidīja daži pārsteigumi. Pirmkārt, Andris Čivčišs vispār nebija lietas kursā. Nama pārvaldnieks nebija lietas kursā par avārijas situāciju, kura turpinās vairāk par diviem mēnešiem! Otrkārt, telefonsarunas laikā Andris Čivčišs nedeva man iespēju izskaidrot situāciju un absolūti neplānoja iedziļināties jautājumā – bet viņš ilgi stāstīja, ka “šī ir mana problēma”, “dzīvoklī var dzīvot gan īpašnieks, gan īrnieki”, “RNP neveic remontu dzīvokļos” un “man ir jāizlasa likums, lai saprastu, ka RNP nekas nav jādara šai situācijā”. Tātad nama pārvaldnieks saprot sava darba būtību kā skaidrojumu sniegšanu, kāpēc nekas netiks darīts, pat nemēģinot parādīt ieinteresētību jautājuma risināšanā. Ļoti vāja kompetence un slikta attieksme, kas pasliktina RNP reputāciju!

S

L Latvdebilll 5 st atpakaļ

tulīt utlī tulīt pieskries hortenzija.antitrollis aka petyhallius miška aka kraslavietis un visiem stāstīs, kā dzīvo kūtī un ēd sūdus

M memesupreme122 4 st atpakaļ

Saprotu sāpi, bet kāda sakars RNP ar to, ka
kaimiņš jūs appludina? Vienīgā RNP iesaiste būs, ja tas ir no plīsuša stāvvada. Citādā gadījumā Jums RNP pārstāvis arī pareizi pateica - ka viņam nav nekāda sakara.

S Sergach 2 st atpakaļ

Kaimiņš appludina ne tikai mani, bet arī kāpņu telpu. Un turpina appludināt katru dienu. Savukārt, RNP ir tehniska iespēja atslēgt ūdens padevi tam kaimiņam. Kāpēc to neizdarīt un vienkarši skatīties no malas kā māja iet bojā? Vai tā ir jārikojas gādīgam saimniekam? Tomer sūdzība ir par konkrēta RNP darbinieka attieksmi - Andris Čivčišs nodarbojas ar demagoģiju nevis ar nāma pārvaldnieka darbu.

M memesupreme122 2 st atpakaļ

Kā tieši atslēgs ūdeni vienam dzīvoklim?:D

S Sergach 2 st atpakaļ

Manā majā piekļuve stāvvadiem ir no kapņu telpas. Santehniķiem pat nevajag ienākt dzīvoklī. :D

M memesupreme122 2 st atpakaļ

es nevaru iebraukt vai tu reāli dzen vai tiešām esi tik neaptēsts. Stāvvadu nevar nogriezt vienam stāvam. Tāpēc arī tas ir STĀVvads, kas iet cauri visam.