www.sudzibas.lv Rīgas 1.slimnīca Ķirurgs Maksims Maštalers

Rīgas 1.slimnīca - Ķirurgs Maksims Maštalers

Biju pie dermatoloģes Rīgas 1. slimnīcā saistībā ar veidojumu uz sejas, kuru beigās tika izlemts izoperēt. Sākotnēji es biju pierakstīta pie ķirurģes Jeļenas Farberes, taču neilgi pirms operācijas veikšanas šī ārste bija izbeigusi darba attiecības ar Rīgas 1. slimnīcu un man piedāvāja saglabāt manu vietu rindā un saņemt pakalpojumu no ķirurga Maksima Maštalera. Atnākot uz nodaļu, viss likās, ka ir kārtībā. Ķirurgs bija ļoti laipns. Nonākot operācijas zālē - ķirurgam laikam ieslēdzās profesionālā uzvedība. Viņš skairoja darba procesu jaunajai ārstei. Lokālā anestēzija man tika veikta tā, ka es vairākas darbības izjutu, taču baidījos vērt vaļā muti un kaut ko teikt Pēc manis bija jābūt pacientei, kurai bija ieplānota papilomas operācija. Ārsts nicinoši un izsmejoši bija to komentējis. Man tika pateikts atnākt pēc dažām dienām uz pārsiešanu. Ārsta uz vietas nebija, mani apskatīja māsiņas. Izrādījās, ka šuve bija nedaudz deformēta, vaļīga, taču tas man tajā brīdī pateikts nebija. Es vēlējos saņemt izziņu par veikto manipulāciju - tā iedota nebija. Vēlāk man zvanīja ārsts un jautāja, kā es jūtos. Es gribēju atgriezties uz slimnīcu un aprunāties personīgi, taču ārsts man pateica, ka nevajag nākt.
Absolūti bezcilvēcīgi, pezpersoniski un pavirši. Ziniet, man vairāki traumatologi ir ieteikuši veikt pleca un plaukstu locītavas operācijas, taču pēc šādas pieredzes ir vispār bail pie kāda vērsties!

P

nekas nemainīgs, tev nekas no medicīnas nepienākas. To ka tev vistas prātā pietiek vien sūdzēties šajā baltkrievu portāla, parāda tavu visu vistas primitivismu:D neesi gadījumā dandalejva mamka?:D

P PacienteLV 1 st atpakaļ

Jums, cienītais, laikam viss ir kārtībā ar veselību un paldies Dievam nav bijusi tāda pieredze kā man. Ziniet, veselība tomēr ir pats dārgākais, kas vien ir šajā dzīvē, un ir patiesi krimināli, ja nav iespējams saņemt adekvātu palīdzību. Es gan apšaubu, ka Jums ir pietiekošs inteliģences līmenis, lai patiesi saprastu manis iepriekšminētās dzīves vērtības. Novlu Jums arī turpmāk nespēt saprast manis publicētās atsauksmes. Es tās rakstu, jo ceru, ka cilvēki neies pie šiem ārstiem un netērēs laiku, naudu un nervus.