Rēzeknes gaļas kombināts - Slikta kvalitāte
Redzot šīs sūdzības varu secināt, ka tomēr taisnību teica man bijusī darbiniece. Saku pēc viņas pieredzes, ka tur notiek pilnīga antisanitārija, vairākās produkcijās tik tiešām var sajust smalkus smilts vai Zemes gabaliņus, jo gaļa ja nokrīt uz Zemes to turpina lietot, kā arī ar gaļas produkciju kam beidzies derīguma termiņš, to pārstrādā un lieto tālāk, nevienam dzīvē neiesaku ēst, ja negribat saindēties.
Aizmirsu piebilst, ka algas arī izmaksā liekot pusi no tās kabatā, saprotu, ka nodoklis, bet 800€ vietā izmaksāt 400-500€ 2024 gadā, tas nu ir apsurds
Komentāri (7)
Cik var muldēt? Rēzeknē gaļas kombināts ir tā vieta, kur skolnieki ar prieku iet strādāt nepilnu slodzi vasarā. Visi cipari ir lielāki, kā mini tu. Jaunatne savu darbu prot novērtēt.
Ko tad tu tur nestrādā? Ja jau tur tik lielas algas, tad nemeklētu darbiniekus, pastrādāsi pats pārliecināsies.
Nepārspīlē, ir daudz grūtāki darbi. Protams, es nevaru zināt, vai tu pie fasēšanas strādāji vai tikai krāvi.
Es tur nestrādāju, bet man mamma tur strādāja un viņa visu ir redzējusi kas un kā tur notiek, viņa nostrādāja tur 2 gadus nostrādāja par komplektētāju, tāpēc pārsvarā rakstu no viņas pieredzes
Tātad pats strādājis arī tur neesi. Es daudzus jauniešus zinu, kas, pat luni laižot, tur pelnīja norm pa vasarām. Arī šogad. Cipari bija lielāki.
RGK cehā uz Rīgas ielās visu regulē Māris, algas darbiniekiem viņš nosaka pats pēc saviem kritērijiem, pat grāmatvedību regulē kam un cik maksāt. Strādāju tur trīs gadus atpakaļ, ziņu visu un redzēju kā gaļu atkausē ar karsto ūdeni un pārdod kā svaigo.
Jauniešiem ir jāmācas, tāpēc tos mēs neskaitam šajā sarakstā, bet mani vairāk interesē, kāpēc tu vairāk cepies par algām nekā par produkcijas kvalitāti? Ja tie ir jaunieši, tad problēmas būtu tikai vasarā, bet tā pat viņus kāds māca, ne jau viņi atnāk un uzreiz strādā, bet kvalitātes trūkums ir arī citos sezonos