RB&B Ekovate - Slikts serviss, slikta kvalitāte, bojājums
NEKAD NEPĒRCIET RB&B Ekovate Naudītes ielā 1, Katlakalnā “RB&B" placī!
“RB&B Ekovate” tika pārdota kā kvalitatīvs, izturīgs un dabai draudzīgs materiāls. Realitātē jau no pirmās dienas vate bija mitra un smirdēja pēc sūdiem. Un par šo “brīnumu” vēl samaksājām nevjebenno lielu naudu. Pārdevējs toreiz mierināja - nekas, smaka ar laiku pazudīšot.
Īstenībā smaka nekur nepazuda un tās izrādījās tikai ziediņi - pēc dažiem gadiem sienās parādījās sēne, bet koka konstrukcijas bija pilnībā sapuvušas. Rezultātā problēmas līdz di*** un neplānoti izdevumi.
Un pats “labākais” - tiklīdz sākās jautājumi un vajadzēja palīdzību, “RB&B” ekobūvnieku komandas telefons pēkšņi klusē. Kamēr pārdot un solīt, viss skaisti. Kad jāatbild par rezultātu - čau, pazuda un aizpisās.
Tādu servisu un attieksmi es sauktu vienkārši par pilnīgu bezpredelu.
Padomājiet ļoti, ļoti rūpīgi, pirms uzticat šādiem “speciālistiem” savu māju. Es personīgi neiesaku “RB&B” ekobūvnieku komandu un savu pieredzi noteikti neatkārtotu.
Vai vates kas smird pēc sūdiem nepilda savu funkciju? Visticamākais, ka BIO vate, kura pie nekorektas glabāšanas veido sēni un pelējumu, bēdīgi
Tas taču ir ekoloģiski. Ja aug majā sēnes tad viss ir ok. Ja neaugtu butu jasatraucas, ka ar ķīmiju koks piesūcināts