Raitis Rancāns - Nekvalitatīvs darbs un bezatbildīga attieksme
Diemžēl man nākas dalīties ar ļoti negatīvu pieredzi par iekšdarbu meistaru Raiti Rancānu, kurš darbus pabeidza 2025. gada martā. Nākošā dienā pēc dzīvokļa nodošanas tika konstatēts ļoti nekvalitatīvs sienas krāsojums (redzams fotogrāfijā), par ko informējām meistaru. Aizbildinoties ar došanos darbā uz ārzemēm Raitis šo problēmu neatrisināja, nācās meklēt citu speciālistu. Pēc tam tika konstatēta vēl viena, nu jau daudz nopietnāka problēma. Dušas zonas flīzējums izpildīts neprofesionāli, dušas grīdai nav nodrošināts atbilstošs slīpums ūdens novadei uz trapu. Rezultātā ūdens nenotek kā paredzēts, bet aplūst visa dušas zona un ūdens virzās ārā no dušas zonas. Arī par šo informējām Raiti, solīja pēc peļņas ārzemēs atbraukt un visu izlabot, taču diemžēl uz sakariem vairs neiziet un savas kļūdas acīmredzot nelabos. Neiesaku šo meistaru – ne kvalitātes, ne attieksmes ziņā.
P.s. Divi neatkarīgi meistari, apstiprināja paveiktā kļūdas, piebilstot, ka sienu krāsojums nav kvalitatīvi paveikts arī citās telpās.
Man līdzīga pieredze ar meistaru hrjaku, bildē zemāk. Līvānos taisīja remontu, špakteli pirmo reizi dzīvē ieraudzījis, sāka ostīt.