Zobarsti

Vai kads var ieteikt labu zobarstu Riga par optimalu cenu zobu plombesanai?

B bestday 08.04.2014

Atbildes (8)

kuku5 08.04.2014

RELAX-KM

M Murmulis5 08.04.2014

"Dentars" Caka 33. Dr. Mihails Paprockis. Izcils ārsts, ja nav nekas pretī ka vins runnā tikaj krievu valodā. Aarsts vins ir lielisks, tiesi no vārda arstēt! nekad neieteiks unnedarīs neko kas kaiētu veselibai vai lai dabūtu lielaku naudinu.

E ELLIO 18.04.2014

Kā tad zobārsts vispār var strādāt ar klientiem, ja prot tikai krieviski?Latviešus nepieņem?
Jeb ņem tikai tos latviešus, kas prot krieviski?

R rrriiitttaaa 22.04.2014

var but vins no krievijas atbraucis stradat?!

E ELLIO 25.04.2014

Nu un, ka no Krievijas?
Tad tās valsts valoda, kurā dzīvo nav jāzin?
Tad jau viss vienkārši, zobārsts no Krievijas aizbrauks uz Angliju vai Spāniju un arī pieņems tikai krieviski runājošos?

M Murmulis5 29.04.2014

Ir ari latviski runājosie ārsti taj zobarstniecībā. Arī ir labi. Bet as jau ieteicu to labāko. atbildot par valodu prasmi, zobārstniecība ir privāta. darbs tiek sadalīts tā lai konkrētajam pacientam piktu sniegta maksimāli labākā palīdzība. Valodas barjerai arī ir nozīme. Arsts latviski runa ne visaj labi, bet viņam nebija ari vajadzības lielas to apgūt vairāk, jo klienti iet jau nevis pie ārsta kurš runa kaut kādās valodas, bet gan pie ārsta kurš labi ārstē un spēj palīdzēt.

K Kate 14.11.2014

Stulbie cilvēciņi, tik un doma kura valoda runā ārst :D Jūsu "latviešu" ārsti neko nemāk, bet jums tikai valoda interesē :D Smieklīgi, patrioti atradušas

Marija Romanova 10.05.2018

Ir labi latviešu ārsti un krievu ārsti! Vajag interesēties!

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes