vertucatalog.lv

Iegaadaajos datoru lenovo y510p ar prikshapmaksu(ceturtdienaa),sesdienaa kurjers atved preci liek parakstiit dokumentus un ierodoties majas konstateju, ka tam pc ir pavisam cits modelis daudz letaaks un ne tik jaudigs!!!Prasu padomu jums kaa tagat riikoties ko dariit?Un kaa es vareetu dabuut savu naudu atpakal ja tas vispar ir iespejams

N neveicaas 13.01.2014

Atbildes (4)

J jaukais Līvulis 13.01.2014

Noteikti, ka uz e-pastu atnāca kaut kāds apstiprinājums, par ko īsti ir samaksāts. Vienkārši jāvēršas pie firmas un jānorāda uz neadekvātu līguma izpildi, atsaucoties uz e-pastā saņemto informāciju.

V Vertuklients 24.01.2014

Vienkārši mums jāsaka cilvēkiem, ka tur nedrīskt iepirkties! Tas nav nopietns kantoris ar atbildības sajūtu pret klientiem. Lūk mana sūdzība:
NEIESAKU PAT SAVIEM IENAIDNIEKIEM!!! NEKAD TUR NEIEPĒRCIETIES!!! Attieksme pret klientu nožējoama, apmēram kā padomju laikos - gribi pērc, gribi nepērc, ja kaut kas nepatīk, staigā tālāk. Viņi divas preces vienības par kopējo summu 1300 EUR nespēj piegādāt 10 dienu laikā un beigās liek man vēl justies vainīgam, ka neesmu apmierināts - prasa, kas es tāds vispār esmu! Drausmu kantoris!!!

M Manco Energy Latgale 26.01.2014

God. Māri! Jūsu pasūtījums tika izpildīts termiņos, bet savukārt radās problēma ar preces nodošanu klientam. Tika pasūtīta piegāde Preiļos un Cēsīs, bet nākamajā dienā piegāde tika anulēta un tās vietā tika paziņots, ka preci saņems trešā persona. Tā kā esiet juridiskā persona, preci varam nodot tikai pilnvarotai personai. Pēc Jūsu vārdiem preci vajadzēja atdot draugam, kurš nevar parakstīt pavadzīmi. Atdot preci bez parakstītās pavadzīmes mēs neesam tiesīgi. Pēc šī paziņojuma radās savstarpējs konflikts, kur Jūs atļāvāties izteikt savu viedokli, lietojot necenzūru leksiku. Lai pārtrauktu konfliktu no mūsu puses tika pieņemts lēmums, tai pašā dienā atgriezt Jums naudu par nepiegādāto preci. Augstāk minētai sūdzībai nav pareizi norādīta konflikta situācija. Mēs tirgojam telefonus, bet Jūs – malku, bet tas neatbrīvo ne Jūs, kā klientu, ne mūs, kā piegādātāju no solīdas attieksmes pret otru.

M Manco Energy Latgale 26.01.2014

Neveicaas Jan 13, 2014!

God. Vents Kacars! LV03037512186. Jums ir nosūtīta naudas atgriešana! vertuveikals.

Iegaadaajos datoru lenovo y510p ar prikshapmaksu(ceturtdienaa), sesdienaa kurjers atved preci liek parakstiit dokumentus un ierodoties majas konstateju, ka tam pc ir pavisam cits modelis daudz letaaks un ne tik jaudigs!!! Prasu padomu jums kaa tagat riikoties ko dariit? Un kaa es vareetu dabuut savu naudu atpakal ja tas vispar ir iespejams

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes