Vajadziga palidziba. pie ka versties?

Sadarbojos ar vienu draugu (ka izradijas vinjsh ir krapnieks) kurs nodarbojas ar juridiskiem pakalpojumiem. Gribejam pasutit no arzemem produktus. Es atradu cilveku - draugu, kurs gatavs iedot naudu zem labiem procentiem 1500 ls. Draugs (krapnieks) uztaisija aizdevumu ligumu. Un mes dodamies aizpildit to ligumu. ligums bija uztaisits uz 6 menesiem. Es nezinaju ka vinjsh grib mani apcakaret. Kad pildijam to ligumu es aizpildiju uz savu vardu, bet man bija problemas ar kontu un vinjsh to zinaja tapec mes parskaitijam uz vinju kontu liguma tas viss ir uzradits kam aizgaja nauda. Un pec tam vinjsh saka teikt ka to praduktu ipashnieki ir itka krapnieki un mes nepasutijam. Bet to naudu es neredzeju un kad mums nesanaca pasutit. Es saku prasit to naudu atpakalj lai atdod cilvekam draugam. Jau pagaja 12 menesi un es neredzeju to naudu un vel jo projam. Palidziet ko var izdarit kur var versties! Ja man ir uz rokam tas ligums un man ir audio ierakst kur vinjsh saka ka ja vinjsh ir parada. Jo vinjsh nezinaja ka es rakstu vinju. Ko var izdarit? Palidziet cilveki! Saprotu ka pats esmu muljkis nu bet es domaju ka vinjsh ir draugs. Vairak ne vienam neticeshu jo visi skatas tikai uz kabatu.

L Lex 17.02.2012

Atbildes (4)

Likumsargs 17.02.2012

Gribi pazaudēt draugu? Aizdod viņam naudu! Tā māca tautas gudrība!

C CyberGhost 20.02.2012

elementāri - raksti policijā iesniegumu, ganjau noraustīsies un atdos naudu, kad šo izsauks pie inspektora.

L Lex 21.02.2012

Paldies ta laikam bud jadara.

R rozalija 24.05.2012

SIA SUBUT juridiskie pakalpojumi, ja nepieciešama palīdzība griezieties Rīgā, Lāčplēša ielā 24, rakstiet uz [slēpt]@inbox.lv

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes