Vai plombēm ir garantija /

Ko darīt ja plombe jau nākamajā mēnesī izkrīt , vai tām ir garantija un cik ?

I Inessix 12.10.2009

Atbildes (4)

A albis 12.10.2009

KĀDA PLOMBE?ja tā kas ir uz visa veida skaitītājiem,tad rīkojies nevis meklē kašķi par garantijām.tad var sākt pārtraukt maksāt par ūdeni,elektrību vai gāzi.forši ne?ja zobu plombe tad zobāksts pateiks,ka nevajadzēja ar zobiem tisīt vaļā alus pudeles,vai lobīt riekstus.

P plombīte 14.10.2009

jāiet atpakaļ pie zobārsta, lai liek par jaunu un baltu velti!

J Jana 16.10.2009

Kāda garantija var būt medicīnā?Tad jau zobārstam ar Tevi jādzīvo zem viena jumta, lai redzētu, ka Tu nekod riekstus vai negrauz kaulus, perfekti tīri zobus un ievēro higiēnu.
Protams zobārsts Tev ieliks plombi par velti, bet ne jau visu laiku.
Starp citu Amerikā, ja izkrīt plombe, pacients maksā katru reizi, tieši šī iemesla dēļ, ka zobārsts nevar paredzēt pacienta ieradumus.Bet Amerikā ir sakārtota jurisprudence, ne tā kā pie mums.Tāpēc Latvijā daži pacienti var kakāt uz galas un kačāt savas pravas.
Aizmirstiet mīļie pacienti, ka nav vairs padomjlaiki un par velti nekas vairs nenotiek.Arī zobārstam materiāls maksā un arī darbs maksā, lai čakarētos ar jūsu aizlaistajām mutēm.

D Dace 21.10.2011

NU es uzskatu ka tas ir tikai normāli ka tāpat kā tehnikai arī plombēm jābūt garantijai, a kā savādāk? Ja labi sataisīs, tad zobs nelūzīs! Protams tas ko es uzskatu un tas kas notiek realitātē diemžēl atšķirās. Līdz ko runa nonāk līdz medicīnai tā garantijas beidzās un nekas nav droši zināms. Tu vari samaksāt baigo piķi un ārsts pasaka ka viņš nezina kas tev ir... Uz to arī ārsti spekulē. To lietu vajadzētu sakārtot beidzot, lai iešana pie ārsta nebūtu kā loterija, kur zaudētājs parasti ir pacients...

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes