un manu delu ir redzejusi rbus alergalogi

manu delu ir redzejusi vismaz 10alergalogi.un paslaik esam arzemes kur manu delu uzrauga arzemju arsti.un zinat viss tas+ pats kas latvija ja tev nav naudas ko iegrust kadam d..... tad neviens nekustina pat pirkstu........,latvija vareju iedot kukuli arstam un tad vel arsti nolaiz rokas....ludzu pasakat tad man to arstu kurs nav redzejis manu delu rigas slimnica,un jums nak prata jokot.man gan nee,jus zinat cik vinam gruti,ka vinam sap.un ka man sap,ka cilv eki nesaprot n ka var domat ka nevedu pie arstiem,debilam jabut tadu domat,es pati un virs mes nedzeram nepipejam esam kartigi cilveki n milam savu delinu.

L lida 10.11.2009

Atbildes (2)

P pufa 10.11.2009

ja viss ir tā, kā raksti, tad šī nav īstā vietā,kur meklēt palīdzību. tāda rakstura problēmām ir citi saiti, kur neesu tevi manījusi ar savu sāpi, tāpēc neticu nevienam tavam vaimanu vārdam!

N Natalja 10.11.2009

Es esmu neatliekamas palidzibas arsts.
Es Jums ieteicu protams versties pie alergologa,jo online neviens arsts nevar redzet pacientu.
Tomer,ja problema ir tada,ka bernam ir stipra alergija,tad jasak dienasgramatu-ko ed,kas,kad,cik.Javero dietu(nedodiet ludzu bernam sokoladi,zemenes,citrusu,pienu produktu ka ari uzmanieties no baltas maizes).Protams nekadu cipsu,saldumu un limonadu pat runas nevar but.
Tas ir pirmkart.
Otrkart var iedot vinam Zirteku 5 mg vienu reizi diena 1-2 menesi laika ,ka ari Linex 1-2 caps diena 1-2 menesi laika(tas ir profilakse ja ir aizdomas par partikas alergiju).Butu labak nodot asini uz lielo alergenu paneli.
Vispar Jums butu labak apmeklet alergologu un uztaisit proves.
Ja vinam ir kontakt dermatits,tad vajag izvairities no pulverim,parfumiem un mazgat adu tikai ar bernu lidzekliem-vislabakais ir Bubhen,jo nedod alergiju(pati lietoju savam bernam).
Treskart ja pastav adas nieze un izsitumi,tad jalieto vispirms Bepanten ziedi(roza),ja nepalidz tad Zinka ziedi -3 rezies diena un skalot ar teju no Чистотел большой. Chelidonium Major vai Calenudula vai Plantago Lanceolata, Common Plantain-Подорожник,ja nepalidz,tad principa Jums nepiecesama konsultacija vizavi,ja tadas iespejas nav tad ieteicams lietot (ar uzmanibu)Prednisolona ziedi,bet to Jus var lietot nevairak,ka 1 nedelu un tikai 2 reizes diena.Ja viss ieprieks minetos nepalidz tad,Cienijama,Jums obligati(!!!)javersas pie specialista,jo tur var but sistemas problemas un tas var arstet tikai stacionara.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes