Testi.lv

Uzmanieties! Šajās dienās saņēmu īsziņu no testi.lv ar norādi, ka par horoskopiem esot jau samaksāts (īsziņa no nr. 1827). Ja es nevēlos turpmāk saņemt horoskopus, tad man esot jāsūta īsziņa ar atteikumu. Tā vai citādi, bet dažu dienu laikā 4 Ls pagalam.1) Nekad nekur nekādus horoskopus neesmu pasūtījis.2) Kā testi.lv uzzināja mana telefona numuru.3) Kā, nepārliecinoties, vai tiešām es ko esmu pasūtījis, man no zz konta var noņemt naudu?Tā laikam var tikai Latvijā.

D dekadists 17.01.2013

Atbildes (2)

S silbro 18.01.2013

11 janvārī saņēmu tieši tādu pat sū... nekādi nenoreaģēju, bet pēc pāris dienām manīju, ka no kartes pazuduši 4 lati. testi.lv mājaslapā kaut ko pasūtot, jāsūta viņiem SMS, jāapstiprina, tātad izslēgts, ka tas var notikt telefona pogām pa kabatu mīcoties.

S silbro 19.01.2013

Man numurs ir 6 gadi

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes