Temats bus par darbinu bet atbidit godigi.

Es ka slimnieks veletos mazliet piestradat neparak smagu darbu jo tas man ir aizliekts irija tuvak pilsetai Tipperary gaidisu ar nepacietibu jusu atbidi izkatisu visus piedavajumus ar cienu Andris B.

A Andri Berzins 12.02.2011

Atbildes (1)

K Kristaps 13.02.2011

Taisniba es pat nezinu ko tev iesakt jo gandriz visi kas brauc prom uz Angliju strada uz visadam fermam un fabrikam, es pats stradaju ka zemenu lasitajs Skotija un nevelotos to ieasakt tam kam ir problemas ar veselibu. Bet ja tu teme uz darbu pilseta tad tas bus vel grutak ja tev nav vajdazigi papiri tadi ka WRS - Worker ARegistration Scheme, Home Office, National Insurance karte, NHS medicians karte kas var dabut samaksajot gandriz jebkura slimnica Anglija 40 poundi un gajdot 2 nedeljas kamer tu ajzesi caur visadas mdeciniskas apskates. Visi tris pirmie dokumenti var sanemt automatiski pie dazam fermam tapec tik daudz cilveki aizbrauc stradat uz sezon darbiem, kamer tu tur strada tev no tavas maksas kadu pirmo 2-4 nedelju lajku atskajto nelielo maksas dalju kas ajzej uz uz tavam dokumentiem. Home Office un National Insurance tiek izdots pec kadam 30~ lidz ~48 dienam. Un uzrejz pec ta tu tiek registrets WRS shema. Pec tam tu vari stradat pa visaj Anglijaj kur gribi. Vel protams var atrast darbu kas neprasa dokumentos bet tas ir rets gadijums un velak vaj agrak tie tev vajadzes tik un ta. Ja ir vel kadi jautajumi raksti tos sejt es labrat no savas pieredzes palidzesu jums sagatavoties jusu celojuma Anglija.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes