Telefonu krāpnieki

Ka atgriest naudu no krāpniekiem kas pieslēdzas pie mana telefona numura ar 1897 numuru28.07.22.06.31.32 un 06 31.34. Izkrāpa 16 euro, es to uzzinaju šodien ar reiķīnu no tele 2. Kautkāda control. Regaincontrol. Io. Es neko neapstiprīnaju un šo numuru nezinu. Šaja laika es vel guļu. Es nekad neko nepasutu no internēta. Krāpnieki. Kur ir datu aizsardzība.

M Marija Juhna (Nitiša) 08.08.2022

Atbildes (5)

E Ewa777 11.08.2022

Pēc pieredzes-neko atpakaļ nedabūsiet. Man bija līdzīga situācija-pēc tam nobloķēju visus papildus maksas pakalpojumus. Nevar būt,ka kāds bērns vai cits cilvēks Jums nezinot piekļuva Jūsu telefonam?

A Anastasijaaa 17.11.2022

FRENDS CLUB-Воруют,Подливают в коктейли наркотики Затем Грабят.Наглым образам Деньги телефон.И даже серьги с ушей.С 11.11-12.11 Всё происходила.Время 4 утра.

K Karina Slavinska 01.12.2022

Krāpnieki, krāpj ārā naudu, liek soc.tīklos, ka pārdod telefonus par smieklīgām cenām, raksta, ka ir 100% garantija naudas atgriešana, melo un krāpj cilvēkus, kad norunāju tikšanos norādītajā vietā , neviens neatnāca un kad sāku zvanīt, nobloķēja mani, un daudzi uz to uzķeras, otrs profils @telefonu_veikals(instagram)

R Roderiks 26.12.2022

Kā notiek "pieslēgšanās"? Jaunajā TELE 2 rēķinā arī ir mistiska summa šim kantorim "control regaincontrol". Tele 2 iesaka zvanīt un skaidrot ... vai nobloķēt pakalpojumu.

S Sudzibas.lv Admin 20.03.2023

Labdien,

Šādos gadījumos, kad tiek izkrāpti naudas līdzekļi no jūsu telefona numura, ir svarīgi paziņot par to savam mobilā operatoram un iesniegt sūdzību policijā. Mobilais operators var palīdzēt jums izmeklēt un novērst šāda veida krāpnieciskas aktivitātes, kā arī var palīdzēt jums atgūt naudu, ja tas ir iespējams.

Turklāt, ja jums ir saņemts rekins no mobilā operatora, kas atspoguļo šos maksājumus, jums ir jāveic tūlītējas darbības, lai novērstu turpmākus izkrāpšanas gadījumus. Tas var ietvert zvanīšanu savam mobilā operatoram, lai uzstādītu ierobežojumus maksājumiem un/vai pārbaudītu, vai nav aktīvu abonēšanas pakalpojumu, kurus jūs neesat abonējis.

Turklāt jums var būt jāmaina savs telefona numurs, lai novērstu turpmāku krāpniecisku aktivitāšu veikšanu no šī paša numura.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes