стереть жалобу

Скажите пожалуйста, как стереть жалобу на этом сайте?

D dasa masa 14.01.2014

Atbildes (6)

V Vadim 14.01.2014

Присоединяюсь к вопросу

R Resin 19.01.2014

Reshitj problemu s tem, kto napisal ijo!

V Vadim 20.01.2014

Ну а свою жалобу как стереть тогда

7 77777 22.01.2014

sobiraite skreenshoti, vsju istoriju oplati, i t.d, takze vse ih pisma ob udalenii,
bili uzhe v policii, vot oni nam posovetovali, vot sobiraem infu
tam kto to udaljet za babki konkurentov...

7 77777 22.01.2014

sorry

J jurists2013 23.01.2014

Domā, ko raksti!
!!! aizskarošu komentāru autoru atrod policija un sauc pie atbildības.
Par Krimināllikuma pārkāpumiem draud kriminālatbildība.

KRIMINALLIKUMS
157.pants. Neslavas celšana
(1) Par apzināti nepatiesu, otru personu apkaunojošu izdomājumu tīšu izplatīšanu iespiestā vai citādā veidā pavairotā sacerējumā, kā arī mutvārdos, ja tā izdarīta publiski (neslavas celšana), -soda ar piespiedu darbu vai ar naudas sodu.
(2) Par neslavas celšanu masu saziņas līdzeklī -soda ar īslaicīgu brīvības atņemšanu vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.
Civillikums
2352.1 Katram ir tiesības prasīt tiesas ceļā atsaukt ziņas, kas aizskar viņa godu un cieņu, ja šādu ziņu izplatītājs nepierāda, ka tās atbilst patiesībai.
Ja personas godu un cieņu aizskarošās ziņas izplatītas presē, tad gadījumā, kad tās neatbilst patiesībai, šīs ziņas presē arī jāatsauc. Ja personas godu un cieņu aizskarošās ziņas, kas neatbilst patiesībai, ietvertas dokumentā, šāds dokuments jāapmaina. Citos gadījumos atsaukšanas kārtību nosaka tiesa.
Ja kāds prettiesiski aizskar personas godu un cieņu mutvārdiem, rakstveidā vai ar darbiem, tad viņam jādod atlīdzība (mantiska kompensācija). Atlīdzības apmēru nosaka tiesa.
1635. pantu, kas nosaka, ka "katrs tiesību aizskārums, tas ir, katra pati par sevi neatļauta darbība, kuras rezultātā nodarīts kaitējums (arī morālais kaitējums), dod tiesību cietušajam prasīt apmierinājumu no aizskārēja, ciktāl viņu par šo darbību var vainot. (..) Atlīdzības apmēru par morālo kaitējumu nosaka tiesa pēc sava ieskata, ņemot vērā morālā kaitējuma smagumu un sekas".

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes