"sia waterloo" K,Valdemara 149. kab-505

Latvijas uzņēmumam steidzīgi vajadzīgi 90 cilvēki, uzlīmju līmētāja darbam Īrijā.Darbs nav fiziski smags un neprasa nekādas iepriekšējas prasmes, ka ari valodu zināšanas. Darba gaitā ir jālīmē uzlīmes uz mobilajiem telefoniem ar firmas logotipu. Darbs notiek maiņās, minimāli 7 stundas dienā, 5 dienas nedēļā. Darbs nav veselībai kaitīgs.Stundas likme: 7, 65 eiro (5, 355 lati)Mēnesī minimālais: 1178.10 eiro (824, 67 lati)Visas sociālas garantijas, oficiāls darba līgums jau Latvijā.Dzīvošana dienesta viesnīcā: duša, virtuve, kafejnīca, bezmaksas bezvadu internets. Istabā ne vairāk, ka četri cilvēki.Izbraukšanai jau rezervēts transports. Lūgums sūtīt CV vai pieteikumus uz noradīto e-pastu vai ari zvanīt un pieteikties uz konsultāciju no 8:00-19:00. Lūgums netraucēt cilvēkus, kas nevar tikt pie mums ofisā Rīgā, bet tikai vēlas parunāt pa telefonu.Отрасль Без квалификацииСпециальность КлейщикиКомпания SIA "Waterloo"Дни работы Рабочие дниВремя 9-17.00 Местоположение: Рига, центрT. 28240495, [slēpt]@gmail.comtekst izkopets no reklama .lvmani mac aizdomas ka atkal tika krapti cilveki,tai skaita ari es.

A andris 18.09.2010

Atbildes (14)

D Dīdī 18.09.2010

Nezinu bet izklausās ļoti kārdinoši:)
Ja man nebūtu darba tad es riskētu.

A andris 18.09.2010

pazvanis pirms izlidoshanas 72stund ieprieksh,izlidoshanas datums no 14-19 septembrim. rit jau 19 datums un nekas nau notics-neviens nezvan ,un sazvanit ari nevar :( kauka divaini .!!

D Dīdī 18.09.2010

Bet vai jūs līgumu jau noslēdzāt? Ja jūs jau bijāt uz tikšanos un pēc tās jums nezvana,tad vai nu viņiem vairs nav vajadzīgi tie strādnieki vai arī nekad nav bijuši vajadzīgi. Bet vai jums bija jāiemaksā kāda summa? Vai kas tāds dēļ kā viņi būtu ieinteresēti jūs pasaukt uz pārrunām un vēlāk nepiezvanīt.

A andris 18.09.2010

pirmais ka iepazinos ar waterloo vai eduardu postusonovu :) reklama .lv mekleju darbu arpus lv.atradu sho uzradiito piedavjum,sazvanijos(ir pirmais audio ieraksts pirmaja diena kad tikai saku intreseties) norunajam tikshanos kv149-505kab (biznes &baltija eeka,5.stava).man visu istastija (un saruna ar ir ierakstita mobilaja)patik noklausities un paaranalizet.vis likas ljoti ticaami. ligumu nosledzot vajag pasi,norakstit datus un celjnaudu 55ls un viss!--siki istastija par darbu utt.man likas skaisti. aiznakama diena gaju sleegt ligumu parakstijamies uz 2 exemplariem par darbu .samaksaju 55ls man isniedza vienu liguma kopiju un otra palika pie vinja,par naudas parskaitijum dabuju kases ienemumu ordera kvits--uz taas rakstits->uznjeemums; sia waterloo.reg nr . LV 40003588627 ,kviits Nr 000358 --pamatojums,celja izdevumi Riga-Dublina. summa55. abi parakstijamies uz kvits.un man palika rokas liigums un kviits:) Tad prasiju;nu tad kad tiekamies,izlidojam!! :) man ateica ka man zvanis no 14-19 septembrim.jo tai izlidoshanas diena tiks savakti visi 90 cilveki,un tiksimies visi rigas lidosta .bet man zvaniis kad bus jaizlido.nu vai nau skaisti :) paspiedam rokas un es aizgaaju.un no taa briiza es gaidu--bet 14 datuma saaku zvaniit un nekaa nau--mobilais izsleegts :( tad arii saaku just shaubas,varbuut lieki bi rakstiit sheit,es nevienu nenosodu vel-bet tikai uzjautaaju.iespejams kadam mana leeticiiba bus kaa briidinajums bet iespejams ka vis ir ok--nu ja taa tad es padaliishos ar info. bet nu - Lai Dievs ir ar mums :)

D Dīdī 19.09.2010

Neizprotu uzņēmuma motivāciju,ja viņi nav vēl savākuši tos 90cilvēkus tad vismaz būtu jums atbildējuši un paskaidrojuši situāciju. Vai mēģinājāt atrast vēl kādus kontaktu?
Es te atradu šo to interesantu: (forums.delfi.lv/read.php?f=103&i=257870&t... )
Varbūt noder:)

A andris 19.09.2010

ari tur es biju.pedejais koments ir mans.vot es ari domaaju ka ja kaukas nau ka nakaas--apslims vai varbut reiss nau utt tad pazinjot--bet nekaa.ne skanjas ne zilbes vai tel zvana :( rit es no rita dodos uz biznas&baltijas eeku uz 505kabinet--zinu ka tur neviens nebus tikai ediena trauks laikam no maxsimas liidznjemshanai :) es rit ieshu uz 405 kab kur tika isniegta atljauja dot iret 505 kabinet .vinji teica ka arii vinji veeloties zinaat ar ko nodarbojas vinjas telpaas iireejoshaas persoonas.- shodien jau 19.datums un vel pagaidam ne skanjas---es velvienreiz uzsveru es nenosodu bet tikai jautaaju,liekot uz galda manus faktus lai to iepaziist . ja tiesham taa ir tikai texniska vai veselibas aizkershanaas tad vis ir ok--bet ja taa ir apziniiga,un ir izdariits ar nodomu--tad to zinaas visi. zeel ka neviens neko nezin par sho firm :) varbuut esmu taads naivuls un ljaavos lai mani apziniigi apzog!! to es ar nezin.

D Dīdī 19.09.2010

Es domāju iekiec šo te pie sūdzībām, jo sūdzēties tev jau ir par ko un nosodīt arī. Beidz domāt ka tā tik kļūdiņa,tas ir nopietni jo tu noteikti tāds neesi viens. Šādā veidā tu varēsi atrast vēl pārējos 89cilvēkus un kopā jūs varēsiet vērsties policijā. Negaidi brīnumu bet rīkojies kamēr nav par vēlu.

A andris 19.09.2010

es to izdariishu tikliidz vis noskaidrosies--bet vel ir janoskaidro siikaak kas un kaa.un tad detaljaas vareeshu isklaastiit,bet kaa saka Jaanis Bitaans liepajas luteriskaas draudzes maaciitaajs-- nestrebiet kaarstu:) vis[pirms noskaidrot un tad tikai analizeet faktus.nenosodiit kameer nau pieraadijumi.un man shobriid pieraadijumi nau kaut iespeejams no malas liekaas ka viss ir kaa uz delnas rakstiits.bet tikuntaa es noskaidrosh un nenosodu tagad nevienu--bet ja buus kaa neveelos lai buut tad par to visi uzinaas. ja likums buus bezspeeciigs--tad daba visu noliks pie vietas,nekas nekad nepaliek bez soda ja to ir pelniijis.ja cilveeks apzog manui un daudzus citus,bet paraleeli dziivo cepur kuldams tad shaads cilveks var aatri ko zaudeet-piemeeram mirst vinja vecaaki beerni miiljotais cilveeks,aatri kas notiek taa kaa to nolemj daba.vai arii zaudee kaadaas svariigaas lietaas kuraas ir ieguldiits laiks nauda speeks,un atkal to nokaarto daba. es devos straadaat tapeec ka man vajad liidz shim gadam nopelniit tigdaudz lai iztaisiit sev operaaciju deelj kuras es varu janvaari pat nesagaidiit.un ja bus taa--tad es pirmais ieshu pie vinja un runaashu savaadaak,es no naaves nebaidos bet cilveeciskaa atiekse pret cilveeku man ir goda lieta,un ja cilveek nolemj atnjemt otram svariigu leemumu vinja dziivee--tad par to buus jaatbild ar topashu pasham vaininiekam.es pret cilveekiem isturos ar cienju,un ari es kaut reizi veeleetos sanjemt topashu.juus tak arii veelaaties lai pret jums isturaas ar sirdi cienju sapratni,nevis ar necienju un vis kas ar to ir saistiits :)

D Dīdī 19.09.2010

Tā jau ir kā jūs sakat labāk nogaidīt. Ceru kad viss beigsies varēsiet te ierakstīt ka tas ir bijis tikai pārpratums:)

A andris 20.09.2010

Jevgēnijs Kareļins

shis ir cilveks kas nodarbojas ar irijas darba iekartoshanu
" SIA WATERLOO"
nauda ar galiem :( bet zini--vinjam es dodu 10 balles par meliem, manliekas ka meludektetori nevareet atshifreet kas ir kas. :) bIsties Dieva Jevgenij karelin,es savu jau nodziivoshu-bet tev buus jaatbild par saviem darbiem

http://www.draugiem.lv/friend/?62350

http://lv-lv.facebook.com/people/Jevgenijs-Karelins/100000802876353

http://www.prokontakti.lv/pro.php?id=865

http://ru.sudzibas.lv/complaints/jevgnijs-kareina-c11685.html#comments

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:iHJID0WJa-QJ:www.sudzibas.eu/complaints/jevgnijs-kareina-c11685.html+&cd=4&hl=ru&ct=clnk

M mellene 21.09.2010

nu skumji ka daudzi izmanto šā brīža situāciju tik zemiski, gan jau viņiem šie ziedu laiki arī reiz beigsies.

A andris 21.09.2010

es no sirds ceru ka beiksies.jotaa dzivot nevar--es vinjam vel aizrakstiiju-neatbijd.nu protams kapeec atbildeet :) bet man ir pie saaniem pazinjas draugi.vieni ir no VID dienest,policij. Otrie ir pashvaldibas ,ekanomikas policija, juriste.kattra zinjaa shodien es rakstu lietu augshaa un iesniedzu vinja foto ,ka ari visu audio ierakst :) taa buus godiigi jo vinjam mani numuri ir un ja cilveeks nevar sazvaniit tad lai domaa savaadaak,es savu liiguma dalju esu izpildiijis-bet vinsh savu pat nepilda :) un arii nau velmes pildiit.

L lasiitais 22.09.2010

так иди и напиши заяву, зачем здесь эти сопли размазывать...

A andris 22.09.2010

uzrakstiju. es nemaz neraudu bet isklastu detaljaas :)

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes