Senes

Labdien!Vai kads ir saskaries ar firmu , kas atrodas A.Caka iela 125k2? Apmaca ka audzet austersenes, ka ari ieperk izaudzeto produkciju? Gana vilinosi solijumi! Ieprieks jau PLDIES!

A Aleks 21.03.2011

Atbildes (3)

K katt 21.03.2011

Dzirdēju ka par sākuma komplektu prasa 30Ls bet šīs sēklas ir zemas kvalitātes un noviņām nekas neaug. Tur arī rodas šis biznes, viņi jums iesmērē preci kas reāli ir jāizmet un tad vēl pārmet ka pats esat vainīgs ka neizauga. Zinu to droši jo man ļoti tuvi draugi ir zemnieki kas paši nodarbojas ar augu un dārzeņu audzēšanu un uzķērās uz viņiem,labi vēl ka tikai vienu komplektu nopirka.
Pirka Valmierā.

A Aleks 25.03.2011

Paldies!
Ta ari likas, ka (Meteji)!!!!!

M Margarita 15.05.2011

Īstenībā vis ir kārtībā sēnes aug griezdamās un iepērk arī viņi. tikai ļoti daudz jāiegulda un jāstrādā lai tiešām būtu peļņa.Risks pastāv vienmēr. Ar vienu komplektu tiešām nekas nesanāk.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes