sabiedriskie trancporti

Kārtējo reizi nākas aizdomaties par to cik ļoti pašvaldība vai valst domā par māmiņām ar maziem bērniem. Minēšu divus maršrutus Rīga _Daugmale vai Rīga Ķekava abos virzienos braukā mukroautobusi. Šajos mikroautobusos mātei ar ratiņiem iekļūt ir praktiski neiespējama. Neko nesaku saucamie mikriņi ir jauni tīri un kartīgi, bet vieta ratiņiem vai cilvēkiem invalīdu ratiņos nav paradzēta. Man ir jautajums,kā man ar savu zīdaini nokļut pieņemsim no Ķekavas uz Rīgu pie daktera? Variants ņemt zīdaii rokās un caur visu Rīgu viņu stiept gan tad kad mazais guļ, gan tad kad neguļ? Nebūs diez ko ērti ne man ne manam berniņam. Šajā konkrētaja maršrutā protams braukā arī Bauskas un Baldones autobusi, bet arī ne visos var iekļut ar ratiņiem un pie tam biļetes cena ir dārgāka.Maršrutā Rīga - Daugmale lielo autobusu nav vispār. Tatad sanāk ja man nav automašīnas es ar savu bērnu nevaru nokļūt pie ārsta tadā veidā, lai būtu ērti gan man, gan bērnam? Kapēc no maršruta bija jānoņem dzeltenie mikroautobusi, kuros šādas problēmas nebīja? vai tad tiesam nevar padomat pa maninam???

Z zaniite1 22.08.2014

Atbildes (7)

O online745 26.08.2014

Ši ni pasaule viss ir tikai tiem, kam ir nauda...( Lai mums tādiem izdzīvot ir jācīnas... ((( Par mums atceras tikai tāda gadījuma, kad ir jāmaksa!

zirgs_kamene 26.08.2014

trancporti - IEMACIES RAKSTIT, JA NEMAKI, TAD RAKSTI KRIEVISKI

zirgs_kamene 26.08.2014

tranCCCCporti HAHAHAHAHAHA :d:d:DDDDDDDDDDDDDDD:d:d:d:d:d:d:dd:d:

zirgs_kamene 27.08.2014

:D:D:D:d SADZEMDEJUSHI TE BERNUS UN PINAJAAAA KA VAN VIETAS :d:d:dDD NAV KO DZEMDET TAAAAD :d:d;DDD
VAI AR TAXII :dDDD:DDDD
NABAGA MAMMAS :dDDD
TURPINIET BALSOT PAR SAVU EGJINSTVO :d:d:dDDD

O ozols1839 14.09.2014

zirgs_kamene Spriezot pec tik trula nika var saprast, ka ipasi ar pratu nedraudzejies.Otrkart - laikam Tevi berniba Tava mammina pie arstiem nevareja aizvest lai parbauda Tavu stulbo attistibu, ja ari nevareja tikt lidz arstiem.

Likumsargs 23.10.2014

Zanītei
Jūsu zināšanai, bērnu ratiņus sabiedriskajā transportā pārvadā bez maksas! Tā kā dēļ ratiņiem biļete nevar būt dārgāka!

Aigars31 17.02.2017

agrāk bija normāli saliekami ratiņi un zidainis rokās cik atceros un parvietojoties cilvēki daudzkur pasaulē lieto muguras ratiņus vai nes zidaini priekšā .. padomiju laikos un brivibas sakumā vēl tādi saliekamie ērtie bija .. tad ienāca to milzeņu mode ar kuriem tiešām nekur normāli nevar tikt.. nav ko sudzēties.. cik apskatījos internetā var tādus iegādāties. saliekamus .. nu nevar māmiņas prasīt lielākas priekšrocības kā invalīdi vai veci cilvēki .. nu nevar

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes