S-MAP un Tele2

Sveiki!Biju uz interviju s-map kas šobrīd izveidijis sadarbību ar tele2 man piedāvāja sākotnēji strādāt par pārdošanas speciālistu un pakāpeniski pa 4 posmiem kāpt uz augšu līdz menedžerim/vadītājam. Tadnu gribēju jautāt, varbūt kadam no Jums bijusi pieredze ar to vai kads ir saskaries ar ši, Cik tas viss ir patiesi?? Kādi darba apstākļi, kolekltīvs, vadība. Jo skatos darbiniekus šī kompanija mekle regulari.Paldies! :)

M Madra 24.11.2012

Atbildes (2)

M Madra 24.11.2012

āā Un plus vēl man jāreģistrējas kā pašnodarbinātai personai. Dīvaini.

P pilsetnieks 28.11.2012

Ja esi gatava staigat pa kapnutelpam uz uzbasties cilvekiem ar tele2 piedavajumiem un juti ka varesi to darit gana labi, tad kaut kas var ari sanakt, sadas kompanijas apkalpo praktiski visu operatorus Latvijas. Pie manim personigi tadi agenti nak vismaz reizi nedelja, un reizem ir forsi par tiem panirgaties.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes