Rīgas vidusskolas

Ar nākamo gadu plānoju uzsākt mācības Rīgā. Tomēr neko daudz par skolām, tur neesmu informēta. Gribēju noskaidrot, kura būtu jūsuprāt piemērota skola? Vēlams centra rajonā. Labs izglītības līmeni. Kur ir daudz maz saprātīgi skolotāji ar labu attieksi pret skolnieku :)

K kid 08.06.2010

Atbildes (4)

V viktors 08.06.2010

patiik maizes tips!!!!!

L Lelde 08.06.2010

RCHV ir ļoti labs līmenis. Jāmācās gan arī daudz. Bet ar skolotājiem, lielāko daļu, parasti visiem ir labas attiecības :)

M Maija 27.06.2010

Rīgas Franču licejs ir 2 labākā skola visā Latvijā!
ļoti labi skolotāji, un apkārt gudri cilvēki + iemācīsies vēl franču valodu , tas nekas ka nezini - priekš tam domāta vidusskola, kur ir grupa, kur sāk no jauna.
Protams, jāmācās arī , bet ir to vērts..

U uns 31.01.2021

Slikti tur nav, agrāk maksājām 5 ls obligāto ziedojumu, it kā ziedojums , bet obligāts. Par to naudu pirka glaunus kafijas automātus, brauca ceļojumos - dažas izredzētās učenes, viena otra bezkaunīga latviešu valodas učene. Bet tā skolai nav ne vainas! Cilveki bija forši.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes