посоветуйте пожалуйста хорошего гинеколога!

Очень прошу помогите мне найти профессионального врача гинеколога! Я ЗДОРОВАЯ ЖЕНЩИНА и хочу родить здорового малыша!у меня недавно родился малыш,очень красивый,я люблю его больше жизни...в 2 месяца обнаружились врожденное заболевание глаз и почек_мой малыш плохо видит,он инвалид...беременность проходила отлично.на сонографии мой гинеколог писала все в норме,анализы хорошие..Мне хотелось бы родить еще сына или дочку,помогите,посоветуйте проверенного профессионала!

W wildic 16.11.2013

Atbildes (6)

K KKKKKK 19.11.2013

Varam

V Viva 25.11.2013

Dr.Ļakutins, Ava Clinic

F fuertoventura 26.11.2013

Doktor L.Strazdinja ochenj vnimateljnaja dotok.

L luda141 29.11.2013

Gita Snikere Valeo centrs

R Raick 29.11.2013

Liecība aizdevumu
Labs vakars / pēcpusdiena
Es esmu iepirkšanāsvisvairāk no tiem, kas saka, aizdevēji ir visi escros es esmu meklē aizdevumu, tas ir 2 gadi Man conned genres.Moi es apmeklēju vietnes sludinājumu aizdevumu starp īpaši nopietns visā pasaulē, un es satiku brīnišķīgu džentlmenis ar nosaukumu Christine Raick kundze Beļģijas pilsonību, kuri strādā ar finansējumu, lai palīdzētu katram cilvēkam, kas dzīvo Francijā, tālija, Rumānijā, Horvātijā un citi vērā kredīti un ka man iedeva aizdevumu € 50.000 ? Man ir jāmaksā atpakaļ vairāk nekā 25 gadus ar ļoti zemu interesēm 2 % no visas manas aizdevuma periodā, un pēc tam divas dienas vēlāk es saņēmu naudu bez protocole.Besoin personīgo kredītu, banka atsakās piešķiršana aizdevumu, jums ir CDI un citi runā ar viņu, un jūs saspiest apmierināts, bet jābūt uzmanīgiem, ka jums nepatīk kompensāciju .
aizdevumi. Šeit ir viņa e - pasts : [slēpt]@yahoo.fr

V Vedita 04.12.2013

samij lucwij doktor: klinika *Linezers* Juris Vitols!!!22 goda nabljudajusj u etogo zamecateljnogo doktora!rodila 2-h zdorovih detok!vo vremja beremennosti stojala na ucete v poliklinike po mestu ziteljstva, NO tak kak doverjaju TOLJKO etomu doktoru paraleljno ezdila i k nemu na konsuljtaciju! Udaci Vam!!!

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes