Pieaugušu bērnu parādi

Pienāca zvans, ka manam pilngadīgajam dēlam ir 2 parādsaistības, zinu, ka viņš ņēma SMS kredītu un Openkredītu 50 Ls, tas bija novembra mēnesī. Tagad zvanītāja informēw, ka parāds ir 120 un 119 lati katram. Vai šos parādus var ignorēt???

S snaipere 21.01.2010

Atbildes (6)

O Oskars 22.01.2010

laikam jau tas visas sankcijas bus delam! ignoret jau nav labi! tik mazas summas jau varejat kaut ka apmaksat

M maris 22.01.2010

Vajg maaciit savu deelu naudu censties kraat un nolikt,neparedzeetiem gadiijumiem,nevis aiznemties,ignoreet jau vins var!Bet ja uz vina vaarda buus auto vai nekustamais iipasums-tad tas paraads tiks veersts pret to,vai arii kad vins saaks oficiaali straadaat vinam atvilks ar procentiem un tiesu izdevumi arii buus jaapmaksaa.Leetaak buutu vinu aatraak nomaksaat.

Z zzz 22.01.2010

Ignorēt patiesībā nevar, jo ir vairāki iemesli.
Viens ir tas, ka parādi ir mantojami, tas nozīme, ja ar dēlu, kaut kas atgadās, tad šo parādu var pieprasīt no jums.
Otrs - Jūsu dēlu var nodot tiesuizpildītajie (šķiet, ka tš viņus sauca) un tur jau lēmumu var stingraku pieņēmt, var tikt atvilki procenti no algas vai ja nav darba, tad likt strādāt piespiedu darbus. Vienvārd sakot, ļoti svarīgi ir uzzināt, ko šie uzņemumi dara ar paradniekiem kam tos viņi nodod. Man, šķiet, ka SMS kredīts nosūta uz creditreformu - tad tur ta arī turpinas augt ta summa, bet open varetu būt, ka nodod šiem tiesuizpildītajiem, un tas jau ir briesmīgak.
Kaut kādu informaciju var palasīt arī vid mājas lapā, tur par šo tēmu bija raksts!

V vitaly 22.01.2010

Kas par stūlbībām nāk no jūsu puses..,vai tiešām cilvēki ir tik neizglītoti...,par to,ka kredīti ir MANTOJAMI..,tas gan ir jaunums,riktīgi norēcos...... :)

J Jurists 23.01.2010

Atslābstiet. Nekas nav maantojams un nenoviena cita neko piedzit nevar. Ja vins saks stradat, atvilks no algas 30-50%. Jastrada par minimalo ;) algu.

D [email protected] 24.01.2010

ZZZ raksta galiigo sviestu,paraads taa ir katra privaata lieta un no radiniekiem nekaadaA gadiijumaa nevar piedziit,mees nedziivojam krievijaa-kur taa dara.un piespiedu darbus arii diez vai kaads liks straadaat-taas ir mulkiibas,vieniigi var notikt,tas par ko jau ieprieks rakstiiju.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes