Par [email protected]

Kaadam ir bijusas problemas ar personu, kura it ka var nodrosinat ar darbu Lielbritaanijaa? Kontakti saakas ar noradito e-mailu...

J Jelena 21.09.2009

Atbildes (6)

M MansDarbs 21.09.2009

Cienījamie darbu meklētāji, vaitad Jums neaiziet līdz smadzenēm (atvainojos par rupību), ka ārzemēs iekārto tikai licencētas firmas, kurām ir oficiālās mājas lapu adreses!!! Pārējie visi, kuri piedāvā ir tikai krāpnieki! Vai vienreiz par visām reizēm nesaprotat, ka jebkurš, kurš piedāvā darbu ārzemēs ar e-pasta adresi (neskaidru piederību) un telefona numuru, pat ārzemju - ir krāpnieks! Vispirms prasīs naudu un tad pazudīs, tā ka vienreiz par visām reizēm pieņematies prātā un vismaz paskatieties NODARBINĀTĪBAS VALSTS AĢENTŪRAS mājas lapā licencētos uzņēmējus, kuri var to veikt. Ja ir kādas neskaidrības, variet uz manu e-pastu atsūtīt jautājumu un apskaidros, kas un kā!

A Asnate 24.09.2009

Labaak darbu meklee sheit - www.veselibaunskaistums.lv
Reaals darbs ar augstu atalgojumu, tepat Latvijaa!

S Sandro 27.09.2009

Paldies Linda. Tieshaam ljoti labs darba piedaavaajums. Kad es varu saakt apmekleet bezmaksas seminaarus? Veelos kluut par konsultantu...

L Lāsma 29.09.2009

Neuzķeraties, ja nav norādīts licenses nr. (turklāt derīgs)- KRĀPNIEKI!!!!

A Aleksandrs 17.01.2010

nu gluzi ta ka jus rakstat nau, es pats stradaju ar gap personnel un vel dazadaam firmam anglijaa un tadas licenzes ka tadas man latvijaa nau a darbu reali varu atrast sakot ar lauksimnieciibu lidz miesniekiem....un ir dzives pieredze kad pie manis anglijaa brauca jau esoshie latvieshi kurus apkrapa licenzetas firmas jo kad izlasi siikak kontraktu vini nepiedava darbu bet niem naudu par konsultaciju! varu ieteikt ja gribat pashi samekleet darbu tad doties uz UK un ja valoda lauj tad tur arii mekleet!!! Lai jums veicaas!

E ella 22.03.2010

Lūdzu neuzķerieties uz šo e-pastu vajadzīgi [slēpt]@inbox.lv, un konkrēti uz cilvēku, kas Jūs sola iekārtot darbā,tie ir krāpnieki, ir bijusi personīga pieredze.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes