Par Sia ''Naura" apsaimniekotājiem

Mūsu kopīpašumu māju grib apsaimniekot un remontēt māju -firma ar nosaukumu Sia ''Naura" reģ.Nr. 40003962299,kur man ir aizdomas par to , ka šai firmā nav godīgi cilvēki,pemēram: Ieva Rituma,Inga Grūbe.Vai vēl kādam ir nācies saņemt pakalpojumus no šīs firmas ar nosaukumu sia Ņaura",un kādas ir atsaukses,vai var uzticēties šai firmai gan apsaimniekošanu ,gan remontēt māju.

L ligajansone 22.08.2009

Atbildes (3)

H He 24.08.2009

Par šiem neko nezinu. Bet tagad krīzes laikā ir jāuzmanās, jo tagad ir savairojušies arī šāda veids krāpnieki. Savāc naudiņu par apsaimniekošanu un komunālajiem pakalpojumiem un tad pazūd ar galiem. Ja kautkas ar nepatīk, tad par viņiem nav pat kur pasūdzēties. Lai nu kādas ir tās Rīgas Domes namu pārvaldes, bet labāk viņām uzticēt apsaimniekošanu, jo virs viņiem Rīgad dome, kas tomēr viņas kontrolē.

S sanny 26.08.2009

Un paši nevarat dibināt savu apsaimniekošanu ,izdomājat kurš būtu piemērojams šim amatam un uz priekšu!
Firmām uzticēties tagad nebūtu vēlams...

S sanny 26.08.2009

a varbūt aizejiet uz valsts policiju un pajautājat par šo firmu tuvāk?? Vai uz patērētāju tiesību organizāciju!

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes