Par pakalpojumu

Vai kāds zin,kas slēpjas zem darba piedāvājuma "mēs varam jums piedāvāt darbu www.mgka.lv"

S Skrubis 06.01.2010

Atbildes (31)

G gunita 07.01.2010

Realdarbs.lv uznemums :
SIA "MGKA"
Reg. Nr. 40103254179
Līdaku ielā 1, Rīgā
Vini piedava registreties vinja portala.Un sanemt sms ar '' realo'' darbu piedavajumu.Bet pec tam,kautkada mistiska kartiba,man no tele2 konta sak paraditis rekini 30 Ls apmera.Un it ka es pats uz to pieteicos.Bet nebija nekada pazinjojuma ka tagat man nonems naudu.!!

Tas ir tas, ko es izlasīju citā saitā.Jo radās interese, kas tas par piedāvājumu, bet vispirms nolēmu aplūkot, ko par to raksta internetā.Atradu šo tekstu un daudzas citas sūdzības, tāpēc iesaku nezvanīt un nereģistrēties. Tā vienkārši ir naudas izkrāpšana.

S Silvija 08.01.2010

Man šodien plkst. 11 09 attnāca īsziņa ar tekstu: Mēs izskatījām Jūsu CV un piedāvājam darbu . Sīkāk www.MGKA.lv
kaut es nevienam neesmu savu CV sūtījusi, jau no tā vien var spriest par krāpšanos un meliem.
Esiet tautieši lūdzu uzmanīgi ar darba piedāvājumiem un smalki izvērtējiet pirms ko dara't.

M Mārtiņš čeksters 08.01.2010

man arī pienāca (Mēs izskatījām Jūsu CV un piedāvājam darbu . Sīkāk www.MGKA.lv)

V vilnis 02.02.2010

Man vakar atnāca sms (Mēs izskatījām Jūsu CV un piedāvājam darbu) tikai paraksts ar norādi
"skatīt UNIPOST .LV" . kā mēģinu ieiet tā uzlec VISASVACANCES.LV...
UMANĪGI IZLASIET Pakalpojumi un cenas...
Mēģināju sākumā reģistrēties-nesanāca kādas 3 reizes...
Pats labākais ka firma atkal ir MGKA...

D Dexters 04.02.2010

Ka reiz šodien ienācās sms it kā no 'unipost.lv'. Intereses pēc iemetu aci. Atvērās 'VISASVACANCES.LV'.
Ko lai saka? Ņemot vērā, ka CV kaut kad 100 gadus atpakaļ esmu publicējis konkrētā vietā, vēlāk izdzēsis aiz nevajadzības, šeit ielūkojos tikai aiz ziņkāres.
Skaidrs, ka piķīša kāšana!
Neparaxtaties! Ne jums vakance būs, ne kas cits. Tikai galvassāpes un iztukšots naudasmaks.
Lai šamie vārās uz lohiem kas vēl tic, ka ir tādi labie onkas un tantes kas noteikti izkārtos darbā iekārtošanos. Nu un protams par labu samaksu! :D

S Sandra 04.02.2010

manatnāca arī t'da pati sms, interesanti kur viņi iekļūst nr klāt??? Paldies par tiem brīdinājuiem Gunit, es jau nu netaisos reģistrēties tādās lpp.

V vladimirs 05.02.2010

man taads pats joks ,izzinna no unipost par darba piedaavaajumu-pilniigs sviests. Un atkal caur Tele 2. Kaapeec vinnus neblokkee????

S savs priecins visam 05.02.2010

Laikam jau tikai Latvijā nav neviena likuma , kas par šādām darbībām varētu saukt pie atbildības !?
Nez vai šie krāpnieki nekad nav trāpijuši uz kāda, kurš varētu viņus nolikt pie vietas ?

A Aiva 08.02.2010

UNIPOST>LV ne tikai caur TELE2 man šorīt atnāca caur LMT precīzāk amigo.... nu tādi krāpnieki.... uzraut uz mietu tādus!!!!

A Aija 08.02.2010

Man tāda pati īsziņa, tikai caur LMT. Vai viņi arī tai ķēpā ir iekšā? Kur viņi ņem Nr. Es savu CV vispār nekur un nevienam neesmu sūtījusi. Laikam teleoperatori saņem kādu procentu no apšmauktajiem, ja jau sūta.

A Agnese 08.02.2010

Liels paldies par brīdinājumu! Man šodien arī atsūtīja šo mistisko piedāvājumu.

D Dainis 10.02.2010

Afiget..Atnaca izina no Tele2 ka limits jau gandriz 89% izlietots..tas sanaca 40ls..Par to ka iegaju visasvakances.lv izvelejos vakansi ,bet lai to apskatit skaidrak man uzreiz biedavaja atro registraciju lai apskatit so sludinajumu..Nu padomaju del viena sludinajuma nau zel..registrejos..Un apskatiju vakanci nu karoc nepatika jo uz ss.lv tas visu var apskatin naxalavu..nu karoc aizmirsu par to lietu..Bet pagaja pus diena ka man uz telefonu saka birst nezeliga atruma sms ..nu es afigel 10 pec kartas gandriz visas vienadas..nu ta 3 dienas man sutija kamer(paso laiku nevareja ienakt portala). Tele2 neatsutija izzinu par maksu..es saku operativi meklet so saitu..bet tas uz bridi ir atslekts un telefons ar..Karoc es afigell..tele2 man uzreiz piedavaja maksas pakalpojumu lai bloketu paaukstinatu izzinu piegadi..Ko darit??? Zvaniju Kriminal policija vini saka ka jaraksta iesniekumu..Mos varat piedavat kautko citu..Bet reali negribas maksat jo nau darba nau naudas..un daudz paradu..Esiet uzmanigi nelieniet visvakances.lv..SIA "MGKA"
Reg. Nr. 40103254179 Līdaku ielā 1, Rīgā telefons...20335449 saku loznat izradas ka viniem lidzigu saitu ir daudz...

D Dainis 10.02.2010

Man liekas ka Tele2 un LMT sadarbojas ar tadiem krapniekiem operatoriem ari iet uzreiz laba pelna..domaju ka kadi 50% dabuj no tiem izzinam..Var pat domat ka operatori kautkada zina ari krapnieki jo palidz tadiem izdzivot..Tele2 man tikai tagat piedavaja maksas pakalpojumu lai bloketu sos izzinas..Biju policija vini saka pats vainigs lasi noteikumus un ta talak..Tipa nafig atnaci tapat neko nevares izdarit...Karoc Musu Tik gotada LATVIJA parastai tautai aizver acis pet krapniekiem dot elpot...

Z Zane 10.02.2010

..vienmer biju domājusi, ka es jau nekad neiekritīšu uz šadiem s***, bet esmu gan. Esmu šokā.. Ko, lai tagad dara, kā lai atgūst naudu?

V VALDIS 11.02.2010

Laikam esmu intuitīvi atradis šīs atsauksmes par mistisko UNIPOST. Vakar pienāca sms bet labi, ka izlasīju vēlu vakarā. Mēs izskatījām jūsu CV un varam piedāvāt jums darbu. Sīkāk www.UNIPOST.lv Sāku domāt, bet es nekādi nespēju atcerēties kad būtu kaut kam sūtijis CV. tā vēl šobrīd nespēju atcerēties. Šorīt ieinteresēts meklēju unipostu un uzrokos šīm atsauksmēm. Paldies tiem godīgajiem cilvēkiem kuri informē par šiem krāpniekiem. Žēl tikai to kuri jau dabujuši ciest no šiem krāpniekiem. Jā, iespējams,ka tele2 arī sadarbojas ar šiem, arī es mēģināšu noskaidrot to un ja paveiksies atrast viņus tad došu ziņu šeit un varbūt apvienojoties varēsim kaut kādu patīkamu pārsteigumu uztaisīt arī viņiem.

V VALDIS 11.02.2010

Vai Zane naudu dabūs stpakaļ ir grūti teikt. Visticamāk jau nē ja šos laupītājus neatklās drošības iestādes. Variants ir mainīt tl. nr. Jo viņiem tas ir pieejams un sūtot šīs darba pied. sms viņi par to noskaita no Jūsu konta. Nesaprotu arī to kāpēc man jāmaksā būtu par šo sms bloķēšanu. Tas protams liecina par to, ka tur notiek sadarbība naudas kāsšanā.

D Dina 11.02.2010

Naudu neatgūt. Var tikai apturēt tās īsziņas. Ja nu vienīgi jāsūdz to SIA MGKA tiesā

V vēzis 13.02.2010

Kas ir 159 - UNIPOST? Zēni apskatās sludinājumos "meklē darbu", kā piemēram ss.lv un tad uz tiem telefoniem sūta piedāvājumus, reģistrēties un maksāt par katru darba vakanci ko viņi piedāvās! Kā Jūs domājat, cik īsziņas ar mistiskām darba vakancēm viņi nosūta dienā?

J ja 16.02.2010

А мне на мобильник пришло. labdien . Piedavajam darbu. Papildus informaciju skataties www.UNOPOST.LV Искал этот сайт а нашол ваш , пользуясь случаем пожаловался :)

U Una 18.02.2010

kas tas par UNIPOST.LV,ar ko vinji nodarbojaas?

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes