par DL 80. pantu

Labdien! Man mēnešalga (uz papīra) ir 320,-Ls, bet tiesu izpildītājs uz darbu ir atsūtījis izpildrakstu par ieturējumu no darba samaksas(summa ļoti liela). Sakiet lūdzu cik man vajadzētu saņemt naudu uz rokas pēc visiem atvilkumiem?Gaidīšu, patiesā cieņā Valentina,67543224

V Valentina 12.10.2009

Atbildes (5)

š šeherezade 12.10.2009

Hmm,vispār tiesu izpilditāji ir baigie ierāvēji,jo zinu,ka uzturlīdzekļu parāda gadījumā tika atvilkti pat 80% no algas,bet katrs gadījums jau ir individuāls un pastāv jau arī kaut kādi ''griesti''parādu atvilkšanai,tas jānoskaidro drīzāk pie advokāta vai jurista.

B bikse 12.10.2009

ja tas ir par uzturlīdzekļiem, tad ierobežojumu nav,cik tev jāatstāj ēšanai, ja citi parādi, tad viss notiek Civillikumā noteiktā kārtībā.

š šeherezade 12.10.2009

Tieši tā,manai paziņai bērnu tēvs bija pamatigu parādu iekrājis,jo bija bez darba,bet kad sāka saņemt bezdarbnieka pabalstu,tad atvilka visu līdz pēdējam santimam,un arī pareizi ir!!!Daudzi tēvi kaut kā iedomājušies,ka var nemaksāt un viņiem neviens neko nevar padarīt,labi,ka tagad valsts risina šo jautājumu un maksā neapzinīgo papiņu vietā.....:))

C Civillikums 14.10.2009

Ja jautājums skar uzturlīdzekļus bērnam vai vecākiem, tad var atvilkt līdz pat 80%, pārejos gadījumos ne vairāk kā 50%

P pufa 14.10.2009

Izlasi DL 80.p.2.d. - uz uztrulīdzekļiem nepilngadīgu bērnu uzturēšanai ierobežojumu nav!!!

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes