Ofisu un biroju uzkopšanas platības normas

Strādājot iestādē par tehnisko darbinieci-apkopēju, gibētos zināt vai ir kādi normatīvie akti kas nosaka cik lielu platību būtu jāuzkopj darbiniekam-vienā stundā, pēc vienas stundas tarifu likmes, izejot no minimālās darba algas. Piemēram 2 st. cik lielu teritoriju iztīrīt-izslaucīt un izmazgāt grīdas, savākt miskastes, izslaucīt putekļus sakopt sanitārās telpas, par-1.125 Ls. Paldies

R Roberts 22.12.2010

Atbildes (3)

H harijs 23.12.2010

Man liekas ka pašam jāķeras pie darba un jāpiefiksē cik un kas. Bet godprātīgi.
Laukos 100 meru garu vagu, slinkojot un pīpēdams, izravēju 2 stundās, sievas māte ar to vagu cīnījās trīs dienas ,jo redz vaga gara esot.

D Dīdī 23.12.2010

Harij-kā nav kauna sievas māti nolikt:D

A Anna 23.12.2010

Par normatiivajiem aktiem gan nezinu.Atkariigs no firmas zem kuras juus straadaajat.Paarsvaraa visu atrunaa darba liigumaa.Kad straadaaju pati par apkopeeju man maksaaja 50 latus uz rokas par aptuveni 500 kvadraatmetru mitro uzkopsanu+miskasu savaaksana+tualesu iztiiriisana meenesii.Darbs bija katru nedeelu pirmdiena-piektdiena.Sestdien un sveetdien briivs.Laiks teor'etiski bija apreekinaats 2 stundas,ar taadu pasu stundas maksu kaa Jums.Reti gan bija tie gadiijumi,kad vareeju ieklauties tajaas divaas stundaas.....Tajaa pasaa laikaa taas eekas citos staavos no citaam firmaam straadaajosie saneema vairaak.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes