Nodarbinātības Valsts Aģentūra ???

Ar ko nodarbojas šī iestāde ? Vai tiešām viņi rīko šoferu kursus strādājošajiem, pilnīgi par brīvu , to Valsts var atļauties ?

A AllaSemevica 15.02.2010

Atbildes (7)

A alise 15.02.2010

Skaidrs, ka var atļauties, visu var atļauties. Tak kursi, kas tiešām būtu vajadzīgi nerīko, bet nagu maucēju kursi ir čupām. Turpina naudu ēst bez mitas un Valsts kontrole neko neizdarīja. Neparasti!!!!

R rota 20.02.2010

Visvairāk šokē tas , ka tiek štancēti - nagu kopšanas speciālisti, frizieri , pārdevēji, vēl joprojām, apdares darbu strādnieki. Kā piecus gadus atpakaļ, tā tagad. Tā ir vienkāršak un miers mājās , jo, kas piesakās taču pietiek, rindas garas. Tā nebūs , pamatā, profesijas apguve , kas vajadzīga sabiedrībai, bet tikai savu iemaņu papildināšana. Jebkurā valsts iestādē vadībā būtu jabūt rotācijai , citādāk iestājas stagnācija- nu ir NVA tāda.
Nu jā, teiks , vai nav vienalga , vai izsniedz sociālo pabalstu , vai tos pasniedz kaut kādu nebūt kursu veidā. Nē - nav vienalga.
Tas ir absurds, ka pagājušajā gadā mana meita , kamēr bija bezdarbniece, gāja šoferu kursos ( ģimene pat mazliet aizņēmās naudu), kamēr VIDUSKOLU BEIDZĒJI pa valsts naudu ( nu labi, ES fondu) mācījas DATORKURSOS UN ANGĻU VALODU???!!!
Pateicoties šoferu kursiem , viņa atrada darbu citā pilsētā.
Tagad, bez darba ir palicis otrs bērns, un mēs domājam , kur ņemt līdzekļus lai pārkvalificētos tūlīt , nevis , kad pabalsts būs beidzies ietu "sevis paplašināšanas" kursus. Kāpēc nevar apmaksāt daļu līdzekļu , ja bezdarba periodā, pats bezdarbnieks ir pārkvalifēcējies un pateicoties tam atradis darbu? Sanāk tā , kamēr vieni apmeklē kursus , lai tikai laiku aizpildītu, citi meklē iespējas paši un tā pietaupa valsts līdzekļus.

I Ingus 20.02.2010

Tā ir šobrīd korumpētākā Valsts iestāde !!!!

E era 20.02.2010

ja man ar bij paredzetu kursi soferisiem bet netiku,neviens ta ari nevar pateikt pec kada principa notiek atlase.viss notiek caur blatu!!!

A adele 21.02.2010

Jau nezcik reizes rakstī'jām iesniegumus ar konkrētiem faktiem, taču Paševica vēl brīvībā, ..., Vai ilgi vēl ?

A Andrej Nelidov 21.02.2010

Lai tiktu viņu izsludinātajos iepirkumu konkursos klāt pasūtījumam, taču ziniet- 20% ir jādalās , itkā tikko būtu pamodu'šies .....

P Pf 24.02.2010

Nu tas ir pilnigas mulkibas "sofera kursi par brivu"! Neko tadu vini nedara, lai piesakties siem kursiem, jums vajag izzina no darba-deveja, ka vins pienems jus darba tikai gadijuma ja jums bus tiesibas. Tikai pec tam vini jus pieregistre, un jus gaidisiet, nezin cik ilgi, un vini apmaksas jums tikai 5-10 braucienus, teoriju un eksamenus. Un jums naksies maksat tapat, jo tie "instruktori" pavisam negrib jus macit par brivu, pec valsts apmaksatiem 5-10 braucieniem diez vai jus busiet spejiegi nokartot eksamenu.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes