Medicina

Ko asinanalizes nosaka vai sirds darbibu ari.

A Andri Berzins 12.02.2011

Atbildes (4)

H harijs 12.02.2011

Nu protams, ja asinis pulsē birkā tātad sirds pukst.

A Arturs 13.02.2011

Ne no asins analizem var tikaj notejkt kadas tev ir vielas organizma piemeram vaj tev ir par daudz cukura vaj pietrukst kadas svarigas vielas un no ta tajsit secinajumos bet tie nebutu precizi.
Laj uzzinatu ko konkretu par savu organizmu ar vienam asins analizem butu par maz, vajag tajsit pilnu apskati.

е Евгений 13.02.2011

Например, аппарат для принудительного внутривенного введения препаратов (в моем случае инсулина) под названием перфузор 1980 года выпуска! При уровне сахара в крови в 20 раз выше нормы выжить можно только на этом аппарате.

M Modo 23.02.2011

Es biju pagibis un tomer pilnigi nezaudeju apzinu . Cik tas bija palicis , nenemos nedz noteikt , nedz aprakstit , tacu palicis kaut kas bija . Jo kad gan apzina zud pilnigi ? Dzila miega ? Ne ! Arprata lekme ? Ne ! Giboni ? Ari ne ! Pat nave ne , pat kapa vel viss nav zaudets . Jo tikai ta saprotama cilveka nemirstiba . Mostoties no visdzilaka miega , cilveks sarauj smalkos sapnu timeklus . Un jau pec briza vairs neatceras , ko sapnojis , --- tik trausli ir sapnu pavedieni . dieni .

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes