Mairis Virsis

Labdien! Gribu uzzināt, vai kādam nav bijusi saskare ar Mairi Virsi, kas uzdodas par automašīnu piegādātāju no ārzemēm, un pieprasa naudu avansā. Manā gadījumā viņam radās simtiem mistisku iemeslu, kāpēc viņš mašīnu nevar atvest un naudu arī atdot... Protams, pēc policijas ziņām viņam arī nekas nepieder, un tāpēc viņš arī neko nenoliedz, jo tā var mēģināt tikt caur ar civillietu. Manā gadījumā pret Mairi Virsi ir ierosināta krimināllieta. Būšu pateicīgs par par informāciju no cilvēkiem, kam ir sanācis līdzīgi. Paldies....

M Madars 07.08.2011

Atbildes (19)

K Kaspars 08.08.2011

Nu ko Tev teikt Madars. Ja ir aitas ir cirpēji. Jā es ļoti labi zinu Mairi Normāls Keks. Nu galīgi nedomāju ka Tevi kāds tur ir apkrāpis. Ko Tu domāji ka viņš ir tik stulbs ka ko rakstīs uz sevis kaut gan zinu ka uz viņa vārda ir daudzas automašīnas reģistrētas LV un Lietuvā īpašumus viņš reģistrējis uz viena džeka vārda visus Saulkrastos ,Līgatnē ,Rīgā ,Garkalnē,Latgalē . Zini pateikšu Tev priekšā jo zinu šo situāciju ja Tu pats nebūtu staigājis un bļaustījies jau būtu dabūjis to auto Tev tak piedāvāja vairākas auto tieši par tādu summu un tieši tādas pašas kategorijas bet Tu ietiepies un teici ka Tev vajag tieši to un nekko citu. Pat aizskrienot uz menteni esi muldējis ka Tev nekko neviens nav piedāvājis un Tev tak arī kautkāda daļa naudas ir atdota !!! Tu tikai un vienīgi pats esi vainīgs pie šīs situācijas !!! Un nevajag muldēt un teikt to kas reāli ir pavisam savādāk !!!!

T toKasparam 08.08.2011

Nu ko -zaglis zagli aizstāv? Mērglis tu esi un smadzenes tev strādā tikai vienā virzienā-kādu apčakarēt!Gan tu kaklu lauzīsi!

D Dainis 09.08.2011

Madar, Mairis ir normāls džeks...visu dara kā pienākas! Un neviens nevienu nečakarē, mazāk iespringsti! Nelecies!

* *88 09.08.2011

Mašīnu neatdzen,naudu neatdod,bet normāls džeks? Daini un Kaspar,jums nu gan ir izpratne par normāliem džekiem! Kāpēc gan lietas nenosaukt īstajos vārdos-krāpniecība,zagšana ,maldināšana utt. Paskatieties patiesībai acīs!Ja kāds tā rīkojas,tad droši var apgalvot-tā nav pirmā reize.Gan jau ir arī citi cietušie,kuriem es silti ieteiktu iet un rakstīt iesniegumus.Nezog jau nabadzības spiesti,tas ir dzīvesveids.Un ko nozīmē-nelecies-,ceru,ka tas netika domāts kā tīši draudi.Ne jau velti normālais džeks savus neskaitāmos īpašumus ir noformējis uz citām personām.Cūka zin ko ēdusi.Ceru,ka pēc šīs informācijas izlasīšanas cilvēki padomās,kam viņi uztic savu naudu un tādi mairi paliks bez tām cērpamajām aitām(nezin vai klientiem patiks,ka viņus uzskata par cērpjamām aitām)

A Aigars 14.08.2011

Nu Jūs runājat interesanti vai vispār zinat par ko lieta grozas ! Viens aprunā ka visi ir zagļi un lauzīs kaklus un visus tikai čakarē . Tu runā kā īstenais Latvietis vai tad te runa ka kāds kādu ir apzadzis. pateikšu tā pilnīgi visi cilvēki kas nodarbojas ar auto tirdzniecību ir gājuši caur šādiem problēmu variantiem ne reizi vien. Un ko tad Tev kāds ir nozadzis Madar? nabadziņš apkrāpts ai ai paraudi vēl ! madar un publiski internetā nosaukt cilvēku pa cūku tas nu gan ir ļoti korekti... Jā tiešām Mairis ir normāls džeks!!! te raksta visādi mērgļi ( nu atklājies un pasaki kas tad Tu esi pat vārdu aizmirsi ierakstīt)un slampas kas citus māk tikai netā aprunāt !!! Madar Tu aizej un pasaki visu to Mairim acīs nevis aiz muguras runā un skrien uz policiju. Ļoti šaubos ka Tu esi bijis pie Maira un ko teicis ! TIEŠĀM NELECIES !!!

D Dainiits 14.08.2011

Madar tu nedusmojies bet tu tiešām esi aita ! Mairis ir normāls cilvēks kas normāli darbojas malacis man neskauž ka Mairim izdodas ! Saprātīgs džeks ! Lai viņam veicas !

S Santa 14.08.2011

Ko nu jūs muldat Mairis ar tiešām foršs džeks. Man atdzina auto daudz lētāk kā varēju te nopirkt jā arī iedevu naudu un saņēmu savu loloto auto. Pēc tam daudzi mani draugi un paziņas ir prasījuši lai Mairis sagādā auto nekādu problēmu nav bijis ! Mans Tēvs nesen arī sev golfu pasūtīja saņēma idiāls auto super cena!!! Lai Mairim veicas labs cilvēks un draugs !!! Nelecies .

A Anna Ieviņa 14.08.2011

LABDIEN. interesanti komentāri Jums te. zinu Mairi labs cilvēks un ļoti labs Tēvs kas viens pats audzina divus brīnišķīgus bērnus.Visa cieņa tādam vīrietim!!! tiešām beidzat lekties sevišķi tu madars.....

A auto 14.08.2011

Hm!
Palasot visus komentārus slikti metas no tā ,ka viens , kuram dzīvē nav paveicies cepās......
Madar norij to krupi un aizmirsti visas negācijas.... galvu augšā un dzīvo tālāk bez stresa, šeit rakstot un sūdzoties tāpat neko nepanāksi, ja nu vienīgi dzirdēt daudz labus vārdus par Mairi!!!
Mairis ir tāds kā ZELTS ko meklē, ļoti neadekvāti no Tavas puses, Madar, rakstīt viņa vārdu ar mazo burtu!
Dzirdot atsauksmes par Maira darbu un attieksmi pret to -esmu pilnīgi pārliecināts, ka visi darījumi ir novesti līdz beigām, bez sarežģījumiem un apmierināts ir gan klients , gan pats pārdevējs!
Es noteikti rekomendēšu Mairi, kā pirmo pie kura griezties automašīnas iegādei- cena pieņemama, attieksme - pa pirmo, un auto piegāde bez aizķeršanās.....man izdevīgā laikā un vēl ar pilnu bāku degvielas!!!!!!!!!!!!

He , Madar , спи спокойна!

M Madars 15.08.2011

Ja Miaris Virsis būtu tāds zelta gabaliņš, viņš pirmajās parunās policijā uzreiz ņemtu līdzi advokātu un pret viņu būtu ierosināta krimināllieta? ... Ja viņš visas mašīnas tik laicīgi piegādā, kam manējai nespēj gadu pat dokumentus atvest (visticamāk nav jau ko vest)...
Līgumu par piegādi slēdzu ar viņu - te pēkšņu paziņo, ka caur kādu firmu piegāde notikusi un visi citi tie vainīgie...

Vēl viņš MELOJA, ka ir aizbraucis uz Vāciju autiņu skatīties un man inbox.lv atsūtīja autiņu bildes. Lika izvēlēties, kuru grib un lai nosūta otro pusi naudas. Īstenībā tepat LATVIJĀ sagaidīja, ka naudu ieskaita... Vēlāk viņa bijusī draudzene stāstīja...

Varbūt, ka Mairis bērnus audzina taču vēl naudu (~150 LVL laikam) manai māsai, kura viena meitu audzina, nav atdevis un kad prasīja atpakaļ nolamāja...

Es aiz muguras nebļaustos - par to ir takā ir kriminālā lieta...
Es tikai ievācu papildus informāciju, lai lieta tiktu skatīta pilnīgāk un notiktu tiesiskāka izmeklēšana.

Ja kādam ir informācija, kas varētu man noderēt, rakstat.

Es noteikti necepos - tas ir principa jautājums visas lietas nokārtot līdz galam...

B Bračka 15.08.2011

Atvaino, te nevienam neinteresē Tavi principa pieņēmumi un intelektuāli bagātie spriedelējumi - bez rezultātiem.

kaut vairāk jau velk uz īdēšanu!

Te Tu neko nepanāksi, te ir neauglīgas sarunas un informācijas iegūšana.Un vispār Tev nav izredžu kko panākt. Taisnība ir Maira pusē.

Tu vēl ieliec sludinājumu SS.lv, ( pērku informāciju) iespējams tur kāds uz Taviem principa jautājumiem spēs sniegt noderīgu informāciju šajā lietā! Lai gan stipri šaubos. Bezsakarība!
Tu saki krimināllieta? par ko? Uz kāda pamata? Domā ko runā.............!
ja tas ir bijis pirms gada- ko TU gribi vēl panākt, ja gada laikā neko neesi atrisinājis, domā tagad to izdarīt īsā laika posmā? Dīvains Tu esi....

Nemazgā vecu veļu!

ja lietas grozas par Tevi un Mairi- nepin iekšā savu māsu, un ģimeni! Nesmuki tā!

mjā!

Esi tik laipns, nepiesārņo ēteru!!!!

Mairis ir super cilvēks. Nav smuki tā publiski apmelot, ja esi Vīrs uz goda , tad aizbrauc personīgi pie viņa un izsaki savas domas , vai aizdomas- un tā!
Te Tu dzirdēsi tikai labas atsauksmes, neko vairāk. :)

Lieki ! Tev to vajag?

Manuprāt - NĒ!
Tu esi lēts informācijas ievācējs!!

Jauku dienu , Tev Madar! :))))

T tips 20.08.2011

Ne pirmā,ne pēdēja ierosinātā krimināllieta pret viņu.

Cilvēks jau nav slikts,māk pārliecināt jebkuru par jebko un atstāt labu iespaidu,bet naudas lietās neieteiktu saistīties.

Šī persona NEKAD nemainīsies,un tie kas viņu tiešām pazīst, tagad gardi smejas par dažu komentāriem kuri ir lasāmi augstāk. :)

M Madars 22.08.2011

:) Visiem, kas minēja par tām aitām un aitu cirpšanu. Laikam jūs tā priecājaties, ka citus apčakarē, jo dzīvē nav paveicies vai bērnībā tikāt izsmieti...
No Jūsu domu gājiena sanāk, ka esat jauki cilvēki, ja varat kādu pensionāru apčakarēt vai kādam mobilo nospert. Par to noteikti pastāstiet arī savām atvasēm un gardi nosmejaties, kā kādu apčakarēja...
Naudas neatdošana un darījuma nepildīšana nav aitu cirpšana, bet tas, ka ir darīšana ar cilvēku, kas netur vārdu un nav spējīgs lietas nokārtot līdz galam...

Analfabētam - tāds ēters neeksistē. Palasi kādu pamatskolas fizikas grāmatu.

Speciāli šeit arī nerakstītu, taču šis manā dzīvē ir pirmais gadījums, kad man darīšana ar cilvēku, kas nespēj turēt vārdu, nokārtot lietas līdz galam un izpildīt saistības.

Man ir oficiāla vēstule no policijas, ka pret Mairi Virsi ir ierosināta kriminālieta. Un pavisam drīz vajadzētu būt tiesai.
Man vienmēr ir patikusi jurispudence, un skatīšos, ka strādā tiesu vara Latvijā. Iegūtās zināšanas noderēs, veidojot nopietnus darījumus :).

K Kuku 31.10.2011

Driz Madaram vel kads piebiedrosies-ja slavenais Virsis neados paradu dažiem cilvēkiem.Un varesi lekat kā grībesi Virsi.

M Mairis 02.11.2011

Nu un gribētos redzēt kurš tad tas būs kas pievienosies Madaram pat ļoti interesanti. Es vienmēr lēkāju un daru kā vēlos es nevis ierobežojos kādās situācijās iespaidos !

N nika 28.11.2011

Tagad Mairis Virsis uzdevies par Dziednieku!
Viņš ir apkrāpis ļooti daudzus.Tie, kas viņu nepazīst, notic un paliek muļķos!
Par savu krāpšanos viņš varētu sarakstīt memuārus!

N nika 28.11.2011

Lasiet Žurnālu patiesā dzīve 28.novembra numuru! Mairis-dziednieks.Katrs zvans Ls 0,35....Kārtējā naudas izkrāpšanas afēra!Pilnīgs murgs!
Cilvēki uzmanieties!

O osisss 08.10.2013

Mairis Virsis IR melis, krāpnieks, zaglis un afērists!!! Tagad "legalizējis" savas krāpšanas shēmas kā ekstrasensa darbu... Cilvēki, esiet modri, neiekrītiet šarlatāna melīgajās afērās!

р Рижанин 03.10.2016

Хочу предупредить всех: никогда не связывайтесь ни в каких случаях с этим человеком. Отвратительный человек. Лжец. Обманщик. Злой, мелочный, жадный и неадекватный человек. Не портьте себе настроение и нервы. Всем спасибо и да защитит нас всех Бог от злых людей. Аминь.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes