LMT

Labdien!
Lieta sekojoša-darba komandējums pierobežā, pāris km no Krievijas!
Pēc vienas dienas man lmt atslēdz mobilos sakarus, jo esot pieslēdzies Krievijas tīkliem, līdz ar to mans rēķins ir ar kosmiski cenu! Lmt jau lūdzu pārrēķināt sarunas uz Latvijas tarifiem, ko viņi atsakās darīt!
Gribētu zināt ko darīt, jo fiziski neesmu bijis ārpus Latvijas!

Z zane888 09.02.2023

Atbildes (19)

L LietotajsC 20.02.2023

Maini operatoru.

S Spuris 21.02.2023

Viss ir pareizi,JO Jums mobilajā 100% ir ieslēgta funkcija automātiska tīklu izvēle.Tapēc pierobežā acīmredzot Krievijas signāls ir stiprāks un to arī automātiski mobilais izvēlas.Tas nozīmē arī to,ka ieslēdzas tādā gadījumā viesabonēšana. Lai tāds nenotiktu tad vajag uzstadījumos manuāli izvēlēties operatoru.Šajā gadījumā LMT un tad sakari būs tikai caur LMT sakariem.Patreiz pats arī esat vainīgs un maksāt vajadzēs par savu muļķibu nevis vainot operatoru!

N Norris 22.02.2023

Šitās pasakas aizej savai mammai pastāsti, bet šeit cilvēku maldināt nevajag.

Z zane888 23.02.2023

Kadēļ man esot savā valstī,nešķērsojot Latvijas robežu būtu kaut kas jāmaina savā telefonā,jo es taču galu galā esmu Latvijā?Galu galā viesabonēšana ir tad,ja esi šķersojis robežu!Saprotu,ka ar šo ir bezjēdzīgi cīnīties,bet šis ir tas par ko vajadzētu skaļi runāt,lai citiem tā negadās,jo ne visi cilvēki ir uz Tu ar mobilajām ierīcēm!Šoreiz tas negadijās man personīgi,bet varēju būt arī es,jo man nekad mūžā neienāktu prātā ka tā var notikt!Un cik dzirdēts tad cilvēkiem kam ir šādi bijis,problēma ir atrisināta pārrēķinot sarunu tarifus,bet LMT spītējas,jo summa ir diezgan patīkama viņiem!

N Norris 23.02.2023

izlasi komentāru zemāk - ja tev atnāca sms (kas atnāk vienmēr), ka pieslēdzies konkrētam rus operātoram tas nozīmē ka tiki informēts par to un par esošajiem tarifiem un tavas pretenzijas ir nevietā. . Nodrošināt tīkla zonas darbību ar metra precizitāti nav iespējams un ir muļķīgi par to čīkstēt..

N Norris 22.02.2023

Vienmēr ,kad pieslēdzās citu valstu operātoriem no sava operātora tiec brīdināts saņemot izsiņu "laipni lūgti krievijā , zvanu maksa tādā un sms tāda utt"
Ja šo ziņu saņēmi tātad tiki informēts par to ka esi pieslēdzies un par to, kādi ir tarifi un diezvai ko varēsi darīt.

Bet ja atradies lv un neesi saņēmis sms un informēts , ka esi pieslēdzies rus tīklam un par esošajiem tarifiem tad tu vari rakstīt iesniegumu PTAC - patērētāju tiesību aizsardzības centram , norādot , ka neesi bijis ārpus lv un netiki informēts, ka esi pieslēdzies rus operātoram.

S Spuris 28.04.2023

Izbeidz pats murgot reiz. Man ir liela pieredze darbā mobilajos sakaros.Savu PTAC par savu muļķību vari iebāzt vietā kur saule nespīd divpirkspiere.

Z zane888 23.02.2023

Nebija ziņa par to,ka pieslēdzas konkrētam Rus operātoram,bija ziņa “Laipni lūdzam ārzemēs”,kas tik pat labi bija Igaunija,jo arī Igaunijas robeža turpat blakus!
Un par informatīvajām ziņām kas nāk,izbraukājot Tallinu tās pat dažreiz nepienāk!

Z zane888 02.03.2023

Es ļoti atvainojos,bet ne Jums lemt par manu glupību!Man šie aprobežotie komentētāji vienkārši fascinē,vai tiešām,ja nav atbildes,tad ir jākomentē?Vienalga kas,galvenais kaut kas!
Ja tik ļoti gribas izlikt savu žulti apvainojot citus,nākamreiz ieteiktu paskatīties spogulī un sākt ar savi!

Velvetpopstar 19.03.2023

Ja ieliki šeit sūdzību, bija jārēķinās, ka saņemsiet šeit daudz negāciju, ja nekā komentārus var pievienot jebkurš.

N nauriuss 24.04.2023

Fiziski nē, bet ar sakaru tīkliem nebūs kā ar zemes robežām. Gandrīz visi kas dzīvo pierobežā ir ar šo saskārušies un ja telefonā būs automatiskais tīkla savienojums vai nebūs ierobežojumi uzstādīti no operatora puses, tad var operatora nemainīt, saskarsies ar šo pašu. Ko varētu ieteikt, samaksāt rēķinu un uzsākt pāreju pie cita operatora, tad varbūt viņi būs ieinteresētāki kaut kā palīdzēt. Stāstu no pieredzes.

S Spuris 28.04.2023

zane888 Varu atkārtot - lai nenotiktu tādi gadījumi atslēdziet telefonā automātisko tīklu meklēšanu ! Ne LMT sev visu maksu par viesabonēšanu ņem,to saņem arī tās valsts operatori arī pie kuriem esat savas muļķības pēc pieslēgusies.SMS ne vienmēr var saņemt,jo tās izsūta ''robots'' ! Jums šeit iesaka kā arī ir jādara un tieši Jūs arī esat neaprobežota ,ja nespējat saprast ieteikumus.Mobilie operatori neatbild par to ko esat savā telefonā uzstādījusi ! To dara paši telefonu lietotāji,pēc savām prasībam un ērtībām.Tapēc ieslēdziet savu aprobežoto saprātu ,ja tāds vēl ir un izslēdziet automātisko tīklu meklēšanu. Starp citu arī tādi apdauzītie nejēgas kā Jūs arī bieži nesaprot kapēc rēķins lielaks nekā tika plānots atrodoties ārzemēs.Tieši tā paša iemesla pēc,KAD lietotāji neizvelas operatoru pēc tarifiem kuri tiek parādīti SMS info un nepieslēdzas pie lētakā! Un pie reizes vēl varu pateikt ka rēķins par viesabonēšanas lietošanu var arī pienākt reizēm pēc trim vai vairāk mēnešiem,atkarībā kurā valstī tika lietots un cik operatīvi nāk rēini uz LV ! Tacu mans ieteikums Jums,ja nesaprotat ko šeit daudzi iesaka pareizi tad nelietojiet viesabonēšanu vispāŗ ,iegādājaties tas valsts,kurā atrodaties tuvumā vai pašā - pre-paid Sim karti un leitojiet tad to .

Z zane888 28.04.2023

Spuri, mieru, tikai mieru! Ieelpo un mazliet atslābsti! Lai turpmāk nebūtu jāver vaļā šī sadaļa un jālasa aizvainojumi, jums teikšu vienu-problēma ir atrisināta! Un mīļā miera labad pateikšu, ka par labu patērētājam! Redz, ja pacīnās tad var arī kaut ko izcīnīt, ne kā jūs, kas izskatās, ka māk tikai no malas gudri rakstīt, atvainojos par rupjību!

S Spuris 03.05.2023

zane888 man ir liela pieredze un zināsānas mobilā jomā .Pietiekoši pārzinu mobilos sakarus un ļoti daudzas nianses ,kuras tādi kā Jūs nesapratīs nekad jo IQ pārāk zems un nebūtu pat jēgas paskaidrot detalizētāk. Takā labāk jau sēdiet klusi un netruacējiet mobilo sakaru darbiniekus stāstot tiem par savu dumjību.

S Spuris 03.05.2023

zane888 Par mani nesatraucieties ,jo esmu mierīgs tāpat kā notiekti daudzi kuri pareizi ieteica ko darīt un kā lietot pierobežas zonās mobilos sakarus.Tapēc nenoveliet uz citiem savu dumjību un atslābstiet pati .Iedzeriet baldriānu.Var vēlreiz atkārtot ,īpaši Jūsu gadījumā, - iemācieties lietot mobilos sakarus ka arī tikt galā ar mobilo iekārtu iestatījumiem.

Z zane888 03.05.2023

Lai Jums dzīvē veicas!

S Spuris 04.05.2023

zane888 Man tāpat gan veicas gan viss ir kārtībā bez Jūsu vēlējuma.Pateicos.

B Beidzot 25.07.2023

LMT smird

N Norris 25.07.2023

Tak nav jēga pat atbildēt viņam - slims cilvēks...

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes