LMT Pieslēgums

Piesledzu telefoniski LMT pieslegumu Brīvība, Nākošā dienā izlemu tomēr ka nevēlos šo pieslēgumu, sazinajos ar lmt, un teicu ka atsakos no pieteikuma jaunam pieslēgumam. Nekādus līgumus nebiju parakstījis.Nākošā mēneša sākumā saņēmu lmt rēķinu apm. 8Ls. zvaniju uz lmt un prasīju kas pa lietu ka man atsūtīts rēķins, šie man atbild ka uz mana vārda ir šis pieslēgums pieslēgts. (kaut arī nebiju nekādus līgumus parakstījis) Viņi man teica lai griežos klientu centrā lai sīkāk noskaidrotu.Vai kāds zin kā tur īsti ir, un vai vinji var tā ņemt un aktivizēt pieslēgumu bez līguma parakstīšanas. un kā rīkoties konkrētajā situācijā.

T Taspats111 16.08.2013

Atbildes (5)

G gāju garām 16.08.2013

pirms ko jautā, izstāsti VISU situāciju!

T Taspats111 17.08.2013

Tā arī ir visa situācija.

A augusts473 19.08.2013

Piekrītu-LMT māna cilvēkus. Sekojiet līdz rēķiniem-zili brīnumi atklājas. Arī esiet uzmanīgi, kad laipnās meitenes no LMT piezvana un piedāvā uz labiem nosacijumiem iegādāties telefonu pārslēdzot līgumu, tikai viņu nosauktā telefona cena krietni atšķiras no cenas pēc līguma noslēgšanas.

S Sanjokis 24.08.2013

Neviens nemāna klientus, pašam jāskatās ko pieslēdz, un ko formē .
Par pieslēgumu brīvība - mainot pieslēguma veidu, nekad nav veidots jauns līgums, pieslēgums mainās sistēma, ko klients var darīt arī pats attālināti, cena par pieslēgumu skaitas proporcionāli, ar to pašu datumu, nevis ar atpakaļejošo !!!

F fuckyou 26.08.2013

Fuck lmt!!! Uznemejs!!!

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes