Lindorff

Ko jus varetu pateikt par sho paradu piedzinjas kompaniju?Pirms paris gadiem mans draugs panjema ge money kreditu, pasta nodalja,tad nelikas ne zinis,neapmaksaja,tgd uzradas Lindorff caur kuriem ir janomaksa shis parads.Vai var ticet?Vai labak griezties Ge money banka...?

K Kristine 01.09.2010

Atbildes (3)

L Likumdevējs 03.09.2010

Jūsu draugam vajadzētu kontaktēties tikai un vienīgi ar kreditoru! Nekādā gadījumā ne ar Lindorff! Lai viņi liktu jūs mierā tā arī pasakiet, ka kontaktēsaties tikai ar kreditoru un visus Lindorff draudus ignorējiet! Tas ko dara Lindorff ir balstīts uz to, ka cilvēki nezin likumdošanu.
Parāds nav brālis un tas ir jāmaksā, bet jākontaktējās ir tieši un vienīgi ar kreditoru!

Ja esat draugos ar krievu valodu, iesaku palasīt "МК Латвия" ( šā gada 35. numurs)pēdējo numuru, 4-5 lapaspusē, ļoti smalki un saprotami ir uzrakstīts!

P Parādnieks 06.09.2010

Pilnīgi pareizi, tikai ar kreditoru!
Lindorff un citas šādas firmas ignorējiet pilnīgi!
Naudu maksājiet aizdevēja kontā, ne šo firmu kontos!
Šīs firmas izmanto, to, ka cilvēki nezin likumdošanu un pieprasa visādus papildmaksājumus.
Latvijā likumi to aizliedz!
Ja draud ar tiesu, neņemiet galvā! Neviena parādpiedziņas firma nekad jūs tiesā neiesūdzēs, jo šie labi saprot, ka paši kolosāli pārkāpj likumdošanu un ja tagad visi Latvijas iedzīvotāji, kas ie maksājuši šādām firmām, grieztos tiesā par "piedziņas izdevumu" atmaksu, šīs firmas visas bankrotētu!

I Inna 08.09.2010

Mums arī bija saruna ar Lindorff - tas nav nopietna kompānija, kaut viņi visu laiku saka par savu super-melno bāzi.
100 % ja Jūs samaksāsiet pinība visu parādu kreditoram - tad Jūs nav viņu bāze, jo Jūs neparakstījat ar Lindorff līgumu par viņu pakalpojumu sniegšanu. Līdz ar ko - Lindorff nav jānēm nopietni ;) Tā arī teica mans jurists, kuram arī bija par 2 Ls parādu (rēķins bija parasti pazaudēts) vēstule uz 35 LVL no Lindorff - nav smieklīgi? =)

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes