Lattelecom (inets+Interaktiva)

Jautajums sekojosh,Veletos zinat vai Latvija var kko iesakt lai butu taisnigums.Situacija:Ir pieslegs Internets 2(lidz 8mb/s)(Bez TV ta ari ira)Nesen tika piesegta interaktiva TVInterneta atrums ir krities dubulta.(ar ieslegtu televiziju)Lattelecom atbilde:Tas ir normali ka televizija panem nost tadu atrumu.ja velaties atraku internetu, piesledziet "Internets 3".Ne liguma ne Lattelecom.lv nekur nav minets ka televizija pa 50% samazinas interneta atrdarbibu.Ligums par televiziju tika pieslegts nepilnas 2 nedelas atpakal.Jautajums vai ir iespeja cinities un vai vispar ir jega?paldies jau ieprieksh

G Girts 15.04.2010

Atbildes (6)

B bote 16.04.2010

priekš vada, televīzija tāpat kā internets ir "dati", kas tev jānogādā. Loģiski, ka šie dati paņem kaut kādu jaudu. PAdomā, tas ir tā kā torentos - tu pumpē filmas un paralēli gribi ieiet draugos - tad tu taču nebrīnies, ka neiet tik ātri kā ar izslēgtiem torentiem? Tas ir tas pats.

E Edgarrs 17.04.2010

Šāda attieksme Lattelecom tipiska- sasola visādus brīnumus, bet realitātē viss nemaz nav tik spoži. Man tas pats ar virszemes tv - solīja 32 kanālus labā kvalitātē, bet man rāda 26 kanālus ar kubikiem un skaņas traucējumiem. Vari mēģināt cīnīties, bet nav diez ko cerīgi.

H harijs 18.04.2010

ja pieslēgums ir 2 vai 5 vai X tad viņam tādam jābūt un par kaut kādiem uz pusi mazāk nevar būt ne runas. Tad lai naudiņu gādā atpakaļ.
Piem es galdnieks būdams taisu jums durvis, bet dažus pildņus neielikšu?.... Spēka pamaz!

S skangals 19.04.2010

Edgar - tev antena vispār uztver visu nepieciešamo UHF decimetru spektru (21.-69.kanāls), kā prasīts? Tad nebrīnies, ka raustās, ja antena nemaz nav paredzēta tām frekvencēm, kuras tu mēģini uztvert.

E Edgarrs 19.04.2010

skangals. Antena man ir jauna un laba- ODSC 100 āra antenta. Esmu izsaucis meistarus, kurus gaidu jau otro nedēļu. kaut kā nekas neiet uz priekšu ar viņiem un vispār sāku domāt par atteikšanos no lattelecom.

S skangals 19.04.2010

un cik līdz tornim attālums? Kur sēdi - pļavas vidū vai tomēr daudzstāveņu ielenkumā? Vajadzīgs tīrs, neaizsegts skats uz raidītāju, so - jumta antenu atgriešanās šī ir... :)

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes