LABS apsaimniekotajs!

Labdien!Vispar nevaru atrast info par labiem apsaimniekoatjiem, iznjemot Labo Namu Agentura, kas mums jau ir atteikushi jo esam par mazu! Esmu atverta piedavajumiem! Ar cienju!

S star69lv 11.04.2014

Atbildes (3)

S saintific 20.04.2014

www.rna.lv

Dnk 15.06.2014

Mazajai mājai ir izdevīgāk apsaimniekot pašiem, kādam uzņēmoties vecākā lomu un saņemot nelielu kompensāciju. Jo savādāk firmas ņem lielu maksu par kvadrātu, jo nav izdevīgi apsaimniekot mazas mājas.

A Aigars1974 19.01.2015

Labdien!Labak maju apsaimniekot pasiem, nu katra gadijuma ne ar Rigas namu parvaldnieka starpniecibu.Sanemsiet nepamatotus rekinus, bus jamaksa dubultmaksa.Un nedod dievs Jusu maja bus kads vientuls pensionars, vai cilveks ar ipasam vajadzibam.Si kompanija tadus nem uz grauda ta teikt, nekaunigi apzogot.Jo tadi jau par sevi nevarot pastavet..;]Uzmanaties no si apsaimniekotaja!

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes