kredīts

vai kādam ir bijusi darīšana ar sintija gavare e-pasts [slēpt]@mail.com. aizpildiju pieteikumu kredītam bet viņa pazuda.

G gunina7 15.07.2013

Atbildes (3)

L liza1904 19.07.2013

Ko tāda kompānija varētu izdarīt pēc cilvēka pases datu, informācijas par konta numuru iegūšanas, vai mēģināt pēc tam iekasēt nepiešķirtu, neesošu kredītu?

lemiks 20.07.2013

Neviena sevi cienoša kompānija nelieto bezmaksas epastu (piem. [slēpt]@mail.com). Ja kompānijas e-pasts beidzās ar inbox.lv vai kā tamlīdzīgi, es vispār neielaižos!

A adam6 27.07.2013

Jaunā aizdevuma bonusa piedāvājums! Pieteikties aizdevumam šodien, un jums būs tikai atmaksāt pusi summas jums aizņēmies. Jūsu kredīts tiks piegādāti 30 minūtes uzreiz, jūs piekrītat mūsu kredīta noteikumiem un nosacījumiem. Atbildēt uz: [slēpt]@gmail.com

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes