Kokoshop.eu internetveikals

Sveiki!Vai kādam ir pieredze pasūtot preces no šī veikala kokoshop.eu? Vai apģērbs atbilst tam, kas bildē?

B Bebucis 15.11.2013

Atbildes (4)

R Raick 29.11.2013

Liecība aizdevumu
Labs vakars / pēcpusdiena
Es esmu iepirkšanāsvisvairāk no tiem, kas saka, aizdevēji ir visi escros es esmu meklē aizdevumu, tas ir 2 gadi Man conned genres.Moi es apmeklēju vietnes sludinājumu aizdevumu starp īpaši nopietns visā pasaulē, un es satiku brīnišķīgu džentlmenis ar nosaukumu Christine Raick kundze Beļģijas pilsonību, kuri strādā ar finansējumu, lai palīdzētu katram cilvēkam, kas dzīvo Francijā, tālija, Rumānijā, Horvātijā un citi vērā kredīti un ka man iedeva aizdevumu € 50.000 ? Man ir jāmaksā atpakaļ vairāk nekā 25 gadus ar ļoti zemu interesēm 2 % no visas manas aizdevuma periodā, un pēc tam divas dienas vēlāk es saņēmu naudu bez protocole.Besoin personīgo kredītu, banka atsakās piešķiršana aizdevumu, jums ir CDI un citi runā ar viņu, un jūs saspiest apmierināts, bet jābūt uzmanīgiem, ka jums nepatīk kompensāciju .
aizdevumi. Šeit ir viņa e - pasts : [slēpt]@yahoo.fr

V Valtss 18.07.2014

Ļoti labs veikals un personāls

V velta99 26.10.2016

Briesmīgi! Vīram nopirkām itkā Itāļu kurpes - zole noplīsa pēc pāris nedēļām. Tā vienkārši atkrita, pirkstu šķirbā var iebāzt. Kurpes, kuru vērtība sastādija nepilnus 200 EUR veikala personāls atteicās iemanīt, piedāvājot remontu. Mēs atteicāmies.

K Kokos veikals Support 03.04.2017

Labdien! Mums ir ļoti lojāla atgriešanas un garantijas politika. Lūdzu precizējiet par kuru preci tieši iet runa. Mēs sazināsimies ar piegādātājiem, vai atrisināsim problēmu paši. Ļoti vispārinoša sūdzība, ar kuru mēs nevaram uzlabot preces kvalitāti un mūsu servisu.

Ar cieņu
SIA KOKOS administrācija.

p.s. 6 gadu laikā tā ir pirmā sūdzība šajā portālā. Tāpēc lūdzu atbildiet mums konkrētāk. Mums tas ir ļoti svarīgi. Mēs izdarīsim visu nepieciešamo, lai mūsu klienti būtu vienmēr apmierināti.

Z Zoreddo 31.12.2020

Sāksim ar to, kas ir KOKOS komanda? Īpašnieks Vadims Vorobjovs, ar vēl dažiem draugiem, radiem un paziņām ofisā, kuri visi ir aizkadrā. Menedžere kura figurē Facebookā ir viņa sieva Natālija Vorobjova. Tāds mazs, vulgārs, krieviski runājošs kolektīvs, kurš paverdzina "melno" darbaspēku modernā paverdzināšanas stilā. Facebookā figurē divas jaunas meitenītes, viens "teorētiski" puika, kā arī nedaudz vecāka (virs 30) sieviete. Lūk šie darboņi sociālajos tīklos lien no ādas ārā, lai piesaistītu klientus un auditoriju, par to saņemot kapeikas. Grašus. Šo procesu uzrauga un vada neviens cits kā īpašnieka sieva Natālija, kura arī pati labprāt iesaistās dejās, spēlēs, dziesmās, cirkā, lēkāšanā, kliegšanā, skriešanā. Tomēr atšķirībā no labprātīgi paverdzinātajiem dalībniekiem, viņa vismaz ir "doļā" un saņem par to cirku normālu kāpostu. Savukārt paverdzinātie iznieko sevi par sviestmaizi, pilnā pārliecībā cerot, ka reiz, kādu dienu, kāds viņus beidzot novērtēs un arī viņi saņems četrciparu skaitli. Kaut gan, viņu vecumā viņiem jau daudz nevajag. Samaksāt īri par dzīvoklīti un paēst savā mazajā vēderiņā +/- 500, pārējā dzīve paiet veikalā, kur tad arī viņiem oligarhi reizi pa reizei uzsauc maltīti, par labo darbu.

Kādēļ es šo rakstu. Zinu kādu meiteni, kura meklēja darbu un pieteicās strādāt šajā uzņēmumā. Saņēma uz e-pastu testu. Tests ļoti tāds kutelīgs. Visādi jautājumi. Rakņāšanās pa privāto dzīvi un vēl daudzi neadekvāti jautājumi. Meitene pavadīja vismaz pus stundu pildot šo testu. Norādot, ka atalgojumu vēlas augstāku, nekā visticamāk KOKOS vēlas kādam maksāt, jo atalgojums sludinājumā nebija uzrādīts. Tā tas arī beidzās. NEKĀ. Ne ziņas, ne miņas. Krievu bezkauņas! Ja reiz liekat kandidātam tik daudz laika un enerģijas veltīt jūsu anketā un jautājumos, tad kā minimums varējāt atbildēt visiem, kuri iesaistījās jūsu lohatronā. Nožēlojama attieksme.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes