Ko man varat pastāstīt par autoskolu "Ceļš"

Skatos,ka tā reklamējās,naudu tik par kā nevajag,jo viss gandrīz par brīvu,bet parasti,ja kas ir par brīvu,tad beidās izmaksas divkāršojās?

Z zuze 05.01.2010

Atbildes (12)

M Maikls 06.01.2010

Piekrītu tev, nu padomājiet taču, pasniedzējam alga, telpu īre, aprīkojums, nodokļi, (xa xa, te gan laikam jāpasmej) , elektrība un siltums, reklāma- xa xa xa, un viss par brīvu !!! Firmas peļņa, aj, nafig, priekš kam, strādā labdarībai ... Tātad, topošais autoskolas Ceļš klient- tu nokļūsi komunismā, ilgus gadus gājām, tgd esi klāt ! Viņu lozungs- ej, piesakies, bet nedomā maku ņemt līdzi, citādi viņi var apvainoties, nu līdzīgi kā izmisušais Mustangs.... Klauni !

F Figaro 06.01.2010

Maikl,labi pateici,tikai žēl,ka realitāte ir citāda....aizgāju,piekāsa,sapiķoju nezinu par ko un kam,cenas tālu no tā ko sola un raksta,galā es paliku bez pravām,bez piķa un piečakarētu prātu!
Neejiet,ja nav autoskola tad nav!

V Vika 07.01.2010

Jaa,jaa viss jau skan ljooti smuki, ka maz jaamaksaa utt.
Bet beigaas taapat sanaak kaa visur + veel izdomaa visaadas citaadas maksas, un vispaar neiesaku sso autoskolu.
Vienalga vai buusi vai nebuusi izpildijis VISUS LIIGUMA NOSACIJUMUS , beigaas veel klaat prasa samaksaat pa visaadaam nejeedziibaam! Katraa zinjaa viilos es ljoti... Bezpridels tur pa lielam notiek

G Gača 07.01.2010

Bezpriģels maigi teikts,aizej nosleedz liigumu un tad esi kaa cietumaa,dzzeks kas tur vada riktiigs dzeks tiessaa vaarda noziimee,kliedz kaa skolaa it kaa mees ko ssim paraadaa buutu.Tu maksaa un veel tevi izlamaa.Samaksaa maz tas tik reklamma,bet kad saskaiti visu kopaa tad vairaak kaa vajag,bet tie skolas ekssi ne suudiigaaki kaa augstskolaa.
Ja iesi tad nesaki ka neteicu,Mustangs nr.2

V Vika 07.01.2010

Gača nju jaa pilniigi tev piekriitu !!!

N Nezinama 07.01.2010

Es jūs nesaprotu, bet tur taču viss ir par brīvu, es izlasīju viņa, nu tā dzheka (haha) reklāmā, ka B kategoriju viņš kā augstākas klases profesionālis māca pa brīvu, tur vēl tāda zaļa lapele tajā reklāmā uztaisīta- un tur skaidri raxtīts- par brīvu, ... vbt viņš ir kāds politiskais darbonis, kurš atmazgā naudu ????

N Normunds 08.01.2010

jūs tak tur (rakstītāji) neviens neesat bijis, jo nav neviena konkrēta piemēra par tā saucamo apčakarēšanu (viens cilvēks visu to raksta, spriežoty pēc IP), es pats nākamnedēļ pabeigšu mācības grupā kur teorija bija par velti, par parējo gan jāmaksā tāpat kā visur, nu ja gadījumā šīs pēdējās nedēļas laikā apčakarēs, tad pastāstīšu.

J janis 08.01.2010

Ja runa iet par autoskolu Ceļš Ventspilī, tad silti iesaku. Tiešām lēti un ātri. Prasibas tadas pašas ka citās Vpils skolās. Braukšanas instruktors Ģirts māca tiešām labi un neņem vairāk kā vajag. Pie viņa pat no citam autoskolām iet braukt. Par to otru nezinu.

E Edgars 09.01.2010

Nezinu chalīt pēc kādiem murgainiem IP tu spried, taču ticamāk, ka tu esi tas pats tas dzheks- inkasators no Ceļa skolas, nu un patiešām esi smieklīgs.., nesmīdini taču cilvēkus vismaz !!!!

V Vika 09.01.2010

Haha spriezzot peec IP adreses :D:D:D
Njaa kaa tad ssito visu raksta viens cilveeks, nepaliec smiekliigs!

Ir konkreeti piemeeri, bet negribeeju es tik dzilji tajaa visaa iedziljinaaties.
Kaut vai pienjemsim , par to passu aplieciibu,par izietu pirmaas paliidziibas kursiem!
Kad beidzaas liigums un vairs negribeeju pagariinaat,gribeeju sso aplieciibu iznjemt, bet par to man prasija 35ls, mistiski balstoties un to ka man nav braukssanas kartinja.
Vot taa ir ccakareessana, par ssiem kursiem esmu samaksaajusi med.paliidz. , un braukssanas kartinjai tur nekaada sakara vispaar nav!

Tas ir vienkaarssi veids, kaa no cilveekiem noslaukt naudu!

A Autoskola Ceļš 20.11.2010

Mēs - pirmā autoskola ar interaktīvām apmācības metodēm, apmācam visas kategorijas, kā arī profesionālos autovadītājus, pirmie akreditējām periodiskās apmācības programmu, tā, kā nedaudz sāk krist uz nerviem šie konkurentu nepatiesie apgalvojumi, zinātāji sapratīs par ko ir runa un par ko tas liecina.

Sertifikātus Latvijā pirmie profesionāļi - saņēmuši tieši pie mums!

P.S. Tā kā turpmāk, lūdzu, objektīvu kritiku, nevis blēņas (tas tā maigi sakot).

L lillo 13.01.2012

Piekrītu negatīvajām atsauksmēm! Autoskolas "galvenā veča" attieksme pret klientu ir briesmīga!! Melo acīs skatīdamies. Tik tiešām neuzķerties uz atlaidēm -sanāks daudzkārt pārmaksāt. Labāk meklējiet kādu NORMĀLU skolu! Kāš naudu ka traks! Bet tā attieksme-šķiet, ka viņš uzskata visus citus par mēsliem un ir ļoti divkosīgs...
Skolu tā arī nepabeidzu. Un pirmo reiz liekot teorijas eksāmenu no 30!! cilvēkiem nenolika NEVIENS!!! Pēc tā var spriest arī par apmācības kvalitāti...
Smīdina "Autoskolas ceļš" slavas dziesma pašiem sev. Starpcitu, kāds pamanīja, ka līgumā
visu laiku mainās nosaukums? Ceļš, ceļš 2, good way u.t.t. bija vēl daži varianti.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes