KASKO

Vai kāds var īsumā pastāstīt par lētākpašam.lv? Starpība cenā ar citiem apdrošinātājiem 200LVL (lētāk, protams, bet vai labāk?).

U Uldis 28.08.2009

Atbildes (4)

B Bons 29.08.2009

tā neko sev starpība tev sanāca. cik zinu, tas tas lētums slēpjas tajā, ka tā ir pašapkalpošanās- nemaksā par papīriem, darbiniekiem, utml.

K kvadropele 29.08.2009

Uldis- kas tev par mašīnu, ja drīkst zināt un cik kasko maksāja lētākpašam un cik citās vietās? interese

B burkāns 30.08.2009

pirku tur kasko un octu. pirms tam pakonsultējos ar vienu pazīstamu brokeri. viņa vārdi bija apmēram tādi : ja būs vajadzīga atlīdzība, viņi izmaksās. plusi, manuprāt-ka var pieteikt atlīdzību viņu servisos pa taisno. ļoti ātra negadījuma izskatīšana. Ja kāds tevī ieskrien, pašam nav jāiet pie viņa octas, to izdara letakpasam. mīnusi- varbūt zūd tas personīgais kontakts ar kompāniju, jo viss noteikt telefoniski un caur internetu pārsvarā.

F francis 30.08.2009

starpiba no citiem -kvalitate, ka nedabusi noskrieties ka suns lai izkauktu atlidzibu

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes