Jaunais sia rigas namu parvaldnieks paceļ maksu

Kur sudzeties ja namu parvalde pacel apsaimniekosanas maksu, par to pat iepriekš nebrīdinot - bet ēkā nav veikti nekādi darbi (un nav arī paredzēti) - viss netirs, koridors nav redzējis krāsu kopš 80tajiem, regulari parkarst vadi un atsledz elektribu? Varbut ir kads jurists kas uz šo specializējas?

I irnieks 26.01.2012

Atbildes (1)

Likumsargs 27.01.2012

No sākuma jums vajadzētu atrast un izlasīt apsaimniekošanas līgumu, kas jums ir noslēgts ar šo apsaimniekotāju, pēc tam sasaukt dzīvokļu īpašnieku sapulci un uzaicināt apsaimniekotāju, lai atskaitās kur ir iztērēta jūsu samaksātā nauda un apspriest ar apsaimniekotāju, kaurus līguma punktus viņš nav pildījis. Likt viņam tos izpildīt, vai arī meklēt citu apsaimniekotāju!

Mēs savam namu apsaimniekotājam jau pirmajā reizē pateicām, ka nevis viņš mūs izvēlas, bet mēs izvēlamies viņu. Mūsu apsaimniekošanas līgums ir noslēgts un šajā līgumā ir praktiski viss ielikts. Ko apsaimniekotājs drīkst darīt, ko nē un cik naudas viņš drīkst paņemt sev kā peļnu un cik naudas ir jāieliek apsaimniekojamajā īpašumā, cik uzkrājuma fondā.
Mūsu apsaimniekotājs regulāri katru gadu atskaitās par izlietoto naudu. Pagaidām viņš līgumu pilda, mēs arī!

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes